Assen, Nijverheidsweg 3

Assen, Nijverheidsweg 3

Nijverheidsweg 3
9403 VN Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 495.000,- Kosten koper

Direct aan de doorgaande weg vanaf de Fokkerstraat naar Marsdijk, tegenover de rackethal, op een zichtlocatie gelegen kantoor met bedrijfsruimte van in totaal circa 935 m² te Assen. Dit pand is direct gesitueerd naast en gekoppeld aan het voormalige Ziengs hoofdkantoor waar nu een modern fitnesscentrum is gevestigd. Het object is gelegen op een nog af te splitsen perceel van circa 1.000 m² en verkeert in verhuurde staat.

De oorspronkelijke opbouw van het pand voorziet in een aan de voorzijde gerealiseerd traditioneel opgezet kantoor, met aansluitend de bedrijfshal. Het geheel is in de jaren negentig gerealiseerd door een lokale, zeer oordeelkundige ontwikkelaar/belegger.  Het pand is door of op verzoek van de gebruiker inmiddels intern aangepast aan diens PVE, maar omvat in elk geval voldoende installatiewerk (inclusief airco in de kantoren), afbouw en overhead- en loopdeuren. Het buitenterrein is perfect afgewerkt met klinkerbestrating en siertuin. Het geheel oogt derhalve modern en zeer verzorgd.

Het object is gelegen op 'Stadsbedrijvenpark Ketellapper' dat beschikt over een breed aanbod aan lokale ondernemers en eveneens diverse landelijke formules zoals Gamma en Post NL herbergt. Het bedrijvenpark is gelegen op circa tien autominten van het centrum van Assen. De A28 is op circa zeven autominuten gelegen evenals NS-station Assen. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Een bushalte is gelegen op circa 500 meter. Bestemmingsplan 'Stadsbedrijvenpark' is van kracht op deze locatie met de bestemming 'bedrijventerrein'.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 6 januari 2021

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.000 m2
Vloeroppervlakte 935 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Assen, sectie U, nummer 1107.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1999
Bereikbaarheid Goed
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 januari 2015
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 31 december 2019
Huurprijs: € 45.853,-  excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 12.100
Indexering (toelichting) overeenkomstig 9.1 t/m 9.4 algemene voorwaarden (ROZ 2003)

Investeringsprofiel

 

Huursom € 45.853,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 495.000,- Kosten koper
Factor 10,8

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.5 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Nijverheidsweg 3, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.