Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Rapenburg 35D

Amsterdam, Rapenburg 35D

Rapenburg 35D
1011 TV Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 590.000,- K.K.

Gelegen in hartje Centrum in voormalig wijnpakhuis "Rapenburght" geheel gerenoveerd en luxe driekamerappartement van circa 102 m² met lift. Het gebouw stamt uit de 18e eeuw en is in 2001 volledig vernieuwbouwd en gesplitst in zes appartementen. 

Dit courante, chique en zeer comfortabele appartement is gelegen op de eerste verdieping van een gerestaureerd monument en heeft twee goed formaat slaapkamers met airco, twee luxe badkamers, stijlvolle houten vloeren, hoge plafonds, een luxe keuken, een speelse indeling, is geheel geisoleerd, deels voorzien van vloerverwarming, mooi afgewerkt en heerlijk licht. Het appartement is in 2010/2011 intern gerenoveerd, voorzien van een lift, videotelefoon, dubbele beglazing en een berging In het souterrain. 

Vanuit de VvE is er toestemming verleend om een dakterras van 10 m² te realiseren. De vergunning hiervoor dient nog bij de gemeente Amsterdam te worden aangevraagd (de tekeningen hiervoor zijn reeds aanwezig). 

Rapenburg is een rustig straatje met het bruisende stadsleven direct om de hoek, op loopafstand van de Nieuwmarkt, het Waterlooplein, Artis en het Centraal Station met goede openbaar vervoer verbindingen. (trein, bus, tram, metro en veerpont) De ringweg A10 en de diverse uitvalswegen zijn binnen 20 minuten per auto te bereiken. 

Het is mogelijk om op loopafstand in de nabij gelegen garage Markenhoven of Oosterdok een parkeerplaats te kopen/huren. Ligplaats voor uw boot is om de hoek mogelijk. Bereikbaarheid met de auto is uitstekend via de Weesperstraat of via de IJtunnel bent u in vijf minuten op de A10. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 1 augustus 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 102 m2
Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie P P, nummer 3468 A4
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 18e eeuw
Bereikbaarheid Uitstekend

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum:15 februari 2018
Termijn: 12,5 maand
Verlenging: Onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 28 februari 2019
Huurprijs: € 2.150,- incl. meubilering en stoffering per maand / € 25.800,- per jaar

Huurders Particulieren.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 4.200
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 590.000,- K.K.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is sprake van een actieve VvE met een bijdrage van €160,- per maand. 

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: http://www.amsterdam.nl
Inwoners: circa 855.000
Oppervlakte: circa 219,32 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Vredehofstraat 3
3761 HA SOEST
Telefoon: 030-2253112
Fax: 030-2258023
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D

Plattegronden

Amsterdam, Rapenburg 35D Amsterdam, Rapenburg 35D

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Rapenburg 35D, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.