Beleggingspand Monster

Monster, Herenstraat 5 & 5a

Herenstraat 5 & 5a
2681 BC Monster, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 419.000,- K.K.

Woon-/winkelpand met karakteristieke trapgevel, gelegen in het centrum van Monster. Het object heeft een totale oppervlakte van circa 169 m². De winkel is recent verhuurd aan een slagerij (zie ook deze link), de bovenwoning wordt kamergewijs verhuurd aan arbeidsmigranten. Recent is hiervoor een gebruiksmelding ingediend bij de gemeente Westland. Dit deel wordt overigens keurig bewoond.

Het object verkeert in een goede staat van onderhoud. De woning is voorzien van een cv-installatie (merk Remeha, bouwjaar 2018). De winkel is voorzien van een airconditioningsinstallatie. Vrijwel het gehele pand is voorzien van dubbel glas in houten kozijnen. In 2012 is de bovenwoning intern gerenoveerd. In 2017 is de buitenzijde van het pand geschilderd.

Het pand ligt op een aantrekkelijke zichtlocatie, centraal in Monster naast de Blokker en op korte afstand van andere bekende winkelketens waaronder een Kruidvat en Hema. Parkeren kan hier voor de deur in de blauwe zone.

Monster is direct aangesloten op de provinciale uitvalsweg N211 richting A4 (Den Haag) en A20 (Rotterdam). Pand is prima bereikbaar met openbaar vervoer. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging dinsdag 16 april 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 111 m2
Vloeroppervlakte 169 m2

Herenstraat 5 - Winkelpand
Circa 92 m², waarvan circa 28,5 m² verkoopruimte. Het overige is in gebruik als kantine, koelcellen, werkplaats, toilet. De winkel heeft een frontbreedte van circa 5 meter.

Herenstraat 5 A - Woning
Circa 77 m². Twee badkamers met douche en badmeubel. Keuken met twee keuken blokken, met twee maal kookvoorziening. Verder kleine buitenplaats. Op de eerste verdieping een woonkamer van 11,3 m² en slaapkamer van 12,5 m². Op de tweede verdieping is een kamer van circa 9,7 m² en 10,5 m². Tevens overloop met opstelplaats cv-installatie.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Monster, sectie G, nummer 1917
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1916
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Herenstraat 5 - Winkelpand:
Ingangsdatum: 4 september 2017
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 4 september 2022
Huurprijs: € 1.250,- per maand / € 15.000,- per jaar.

Herenstraat 5 A - Woning:
6x kamerverhuur
Ingangsdatum: diversen
Huurprijs: € 85,- per persoon, per week.
Totaal: € 2.210,- per maand
Van deze huursom vergoedt verhuurder € 250,- per maand voor verbruik van gas, water, electra, vuilafvoer en internet aan huurder winkel ruimte.
De huuropbrengst bedraagt derhalve € 1.960,- per maand / 23.520,- per jaar.

Totale huuropbrengst: € 38.520,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 38.520,00 per jaar.
Koopsom € 419.000,- K.K.
Factor 10,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente: Westland
Internet: www.gemeentewestland.nl
Oppervlakte: 90,6 km2
Inwoners: 105.632


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Beleggingspand Monster Aanzicht Vastgoedbelegging Straatbeeld Aanzicht Werkplaats Kantine Toilet Ketel winkel Gasmeter Opgang woning Dakterras Badkamer 1 Badkamer 2 Woonkamer Keuken Keuken Opgang 2e etage Kamer 1e etage Hal Kamer 2e etage Kamer 2e etage Kamer 2e etage Ketel bovenwoning Overloop Omgeving Omgeving

Kadastraal

Kadastrale kaart

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Monster

Herenstraat 5 & 5a, Monster
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.