Maastricht, Statensingel 149

Maastricht, Statensingel 149

Statensingel 149
6211 PP Maastricht, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 595.000,- K.K.

Kamerverhuurpand met acht verhuurde kamers van in totaal circa 256 m², gelegen in het gewilde Statenkwartier, op loopafstand van de historische stadskern van Maastricht. Het geheel verkeert in verhuurde staat. De gebruiksmelding aangaande brandveilig gebruik is aanwezig. 

Het object verkeert in hoofdlijnen in redelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak verkeert in goede staat. Er zijn twee keukens en twee badkamers aanwezig. Het object is gedeeltelijk voorzien van systeemplafonds. De acht kamers zijn evenredig verdeeld over vier bouwlagen en beschikken allen over een eigen wastafel. De twee keukens en badkamers zijn gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie. Er is een ruime stadstuin aanwezig.

Het object kent een uistekende ligging op circa 700 meter van de Basiliek van Sint Servaas en het gezellige Vrijthof. De nabijgelegen stadskern van Maastricht is rijk aan internationale, nationale en lokale winkelformules en beschikt over een schat aan cultuur en historie. Diverse Hogescholen en de universiteit van Maastricht liggen op slechts drie minuten fietsafstand. Diverse parken en bossen liggen eveneens binnen handbereik. Het zowel het Centraal Station alsmede diverse busverbindingen zijn op fiets of loopafstand gelegen. Met de auto is het object middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79 binnen enkele minuten bereikbaar.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 15 mei 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 256 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie A, nummer 5357.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1910
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa vijf minuten loopafstand van de stadskern, nabij openbaar vervoer en diverse uitvalswegen richting de A2 en de A79.
Energielabel F (Voorlopig)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1: € 4.744,80,- per jaar.
Kamer 2: € 5.400,- per jaar.
Kamer 3: € 5.772,- per jaar.
Kamer 4: € 5.382,- per jaar.
Kamer 5: € 4.369,08 per jaar.
Kamer 6: € 4.309,20 per jaar.
Kamer 7: € 5.028,- per jaar.
Kamer 8: € 5.292,- per jaar.

Totale bruto huursom: € 40.297,08 per jaar.

Kosten G/W/L: € 4.136,46 per jaar.

Totale huursom na aftrek G/W/L: € 36.160,62 per jaar.

Huurders Studenten

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 595.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: http://www.maastricht.nl
Inwoners: circa 122.500
Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Statensingel 149, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.