Amsterdam, Slotermeerlaan 107-109

Amsterdam, Slotermeerlaan 107-109

Slotermeerlaan 107-109
1063 JN Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 950.000,- K.K.

Langdurig verhuurd horecapand van circa 270 m² VVO met naastgelegen pinautomaat van circa 14 m² BVO, gelegen in de wijk 'Nieuw West' te Amsterdam. De pinautomaat wordt gehuurd door Rabobank en het restaurant door de hippe formule 'Meram Burger'. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt in hoofdlijnen over gefundeerde bouw op betonnen palen, buitengevel met schoon metselwerk, kalkzandsteenblokken, betonnen vloeren, bitumineuze dakbedekking. mechanische ventilatie en houten kozijen voorzien van dubbelglas. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie en warm water middels een boiler. Het restaurant is aan de binnenzijde zeer 'trendy' ingericht. Zo is de toonbank ingebouwd in een foodtruck en liggen er exclusieve tegels die alleen in Turkije verkrijgbaar zijn. De indeling is als volgt: toegang-/entree, verkoopcounter, moderne keuken, zitplaatsen, verhoging met zitplaatsen en speelruimte. Er is een kelder met gescheiden toiletgroepen en toegang tot een tweede keuken met koelruimte en opslag.

Het object is gunstig gelegen, pal tegenover winkelcentrum 'Plein 40-45' met tal van landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca, waaronder: Jumbo, Aktiesport, Specsavers, Big Bazar, ING Bank, Kruidvat, Blokker, C&A, Hema, Etos, Gall & Gall en Albert Heijn. De wijk 'Nieuw West' heeft een verzorgingsgebied van circa 150.000 inwoners. Diverse nieuwbouwontwikkelingen staan in de steigers. Het object is uistekend bereikbaar per openbaar vervoer. Met de auto is het object bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A5 en A10. Parkeren is betaald mogelijk aan de openbare weg. Het object beschikt over een gemengde bestemming.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging dinsdag 30 oktober 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 284 m2

Begane grond: circa 195.5 m² VVO
Kelder: circa 74.2 m² VVO
Pinautomaat: circa 13.6 m² BVO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Sloten, sectie D, complexaanduiding 5844-A4.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1958
Bereikbaarheid Zeer goed, zowel met het openbaar vervoer alsmede per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A5 en A10.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Meram Burger:
Ingangsdatum: 1 juni 2015
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 juni 2020
Huurprijs: € 54.000,- excl. btw per jaar.

Rabobank:
Ingangsdatum: 1 april 2015
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 april 2020
Huurprijs: € 5.000,- per jaar.

Totale huursom: € 59.000,- per jaar (deels excl. btw).


Investeringsprofiel

 

Huursom € 59.000,00 per jaar.
Koopsom € 950.000,- K.K.
Factor 16,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
De grond is uitgegeven in voortdurend recht van erfpacht, momenteel lopende tot 1 maart 2032. De vaste canon bedraagt € 305,39 per jaar. De algemene bepalingen Gemeente Amsterdam 1955 zijn van toepassing. Eerstkomende indexering vindt plaats op 1 maart 2032.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 660,- per maand / € 7.920,- per jaar. Deze bijdrage is inclusief voorschot stookkosten.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: www.amsterdam.nl
Oppervlakte: 219,5 km2
Inwoners: 844.947


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Slotermeerlaan 107-109, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.