Beleggingspanden.nl
Roosendaal, Markt 16

Roosendaal, Markt 16

Markt 16
4701 PE Roosendaal, Noord-Brabant.

Te koop Te koop  € 570.000,- K.K.

Horecapand met bovenwoning van in totaal circa 295 m², gelegen op A1-locatie aan de Markt te Roosendaal. Het geheel wordt verhuurd aan de grootste brouwerijketen ter wereld, AB InBev. De woning wordt door de exploitant onderverhuurd aan een particulier. Het betreft een rijksmonument in de zin van de Erfgoedwet.

Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud. Op de begane grond is een biercafé gevestigd. Het biercafe is zeer bekend in Roosendaal en heeft een goede reputatie onder het uitgaand publiek. Het horecagedeelte beschikt naast het café over een aparte feestzaal, gescheiden dames en herentoilet en een achtergelegen biertuin. Het object is verder voorzien van een karakteristieke gevel en houten kozijnen met enkele beglazing. Aan de voorzijde is tevens een ruim terras aanwezig waar men in de zomer tot de late uurtjes geniet van het ruime bierassortiment. 

Boven het object bevindt zich een zeer ruime bovenwoning. Deze wordt door de exploitant onderverhuurd aan een particulier. De bovenwoning is ruim 178 m² groot en beschikt over een keuken, badkamer, ruime woonkamer en meerdere slaapvertrekken. Op de tweede etage bevinden zich meerder bergzolders op stahoogte. Deze worden uitsluitend gebruikt als opslagruimte door de horeca exploitant. 

Het object heeft een uitstekende ligging. De Markt is een populair plein in Roosendaal en biedt plaats aan de beste horecagelegenheden van de stad. Op het plein worden regelmatig feesten en evenementen georganiseerd, waaronder de jaarlijkse kermis, beachvolley en natuurlijk carnaval. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A17 en de A58.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging vrijdag 3 januari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 295 m2

Horeca begane grond: circa 117 m²
Bovenwoning: circa 178 m²*

*Zolder niet meegenomen in meting. Er zijn diverse zolders boven het gehele object op stahoogte. Momenteel in gebruik als opslag. Conform Bagviewer circa 521 m² BVO totaal.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Roosendaal en Nispen, sectie L, nummer 4790.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1912
Bereikbaarheid Uitstekend, te midden van de stadskern van Roosendaal, nabij openbaar vervoer en uitvalswegen richting A17 en de A58.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 26 april 2001
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 10 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 26 april 2031
Huurprijs horeca: € 35.981,16 excl. btw
Huurprijs woonruimte: € 7.192,44 per jaar.
Totale huursom: € 43.173,60 per jaar, deels excl. btw

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Ab InBev
Particulier
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van wettelijk toegestaan percentage

Investeringsprofiel

 

Huursom € 43.174,00 per jaar.
Koopsom € 570.000,- K.K.
Factor 13,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Roosendaal
Internet: Gemeente Roosendaal
Inwoners: ca. 77.069
Oppervlakte: ca. 107.21 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Roosendaal

Markt 16, Roosendaal
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.