Voorkant beleggingspand

Arnhem, Adres op aanvraag

Adres op aanvraag
Arnhem, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 210.000,- K.K.

Dit beleggingspand bestaat uit 3 geheel gerenoveerde appartementen gelegen op een goede locatie in Arnhem Noord. Het geheel is inmiddels, na de recente zeer uitgebreide verbouwing, verhuurd opgeleverd.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging donderdag 20 mei 2010

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

De 3 appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen, zijn geheel zelfstandig en hebben alle drie eigen meters (electra en water).

Kadastraal Gemeente Arnhem, sectie R, nummer 7769 gedeeltelijk.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Appartement 1: € 500,- per maand.
Appartement 2: € 500,- per maand.
Appartement 3: € 500,- per maand.

Huurders Het pand wordt verhuurd, voor een periode van 1 jaar met stilzwijgend verlenging, aan 3 verschillende privé personen. De huurcontracten zijn opgesteld door Dieperink Vastgoed welke eventueel ook het beheer kan doen voor wat betreft dit beleggingsobject.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.500

Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.400,00 netto per jaar.
Koopsom € 210.000,- K.K.
Factor 12,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Indeling / omschrijving:

De 3 appartementen zijn verdeeld over drie woonlagen, zijn geheel zelfstandig en hebben alle drie eigen meters (elektra en water).

Het pand is gelegen te Arnhem Noord op circa 10 minuten loopafstaand van Velperweg, de grote banken- kantoorstraat van Arnhem, de bruisende Steenstraat, NS station Velperpoort, Park Angerestein.

Appartement 1: € 500,- excl.
Ingang aan de voorzijde via een kleine gezamenlijke gang. Appartement is totaal circa 35 m² met woonkamer, aparte slaapkamer plus 16 m² buitenvertrek.

Openkeuken met koelkast, elektrische kookplaat, spoelbak. Berging met wasmachine aansluiting.

Badkamer met w/c, douchebak en wastafel, tot plafond betegeld.

Grotendeels parketvloer. Groot raam aan voorgevel. Slaapkamer 15 m² met groot raam en deur naar terras aan achtergevel.

Centrale verwarming v.v. thermokranen, elektrische boiler voor warm water, eigen meters. Mogelijkheid van gratis parkeren voor de deur.

Appartement 2: € 500,- excl. Ingang aan voorzijde via een kleine gezamenlijke gang, toegang met de trap naar eerste verdieping. 32m² eerste woonlaag en 10m² hoogslaper en 3,5 m² berging. Indeling: Gang, woonkamer en aparte slaapkamer. Openkeuken met koelkast, elektrische kookplaat, spoelbak. Badkamer met w/c, douchebak en wastafel, tot plafond betegeld met wasmachine aansluiting en raam aan achtergevel. Laminaat vloer, 3 ramen aan voorgevel. Slaapkamer 8,3m² met groot raam aan achtergevel. Antresol met berging van 3,5 en 10m² die gebuikt kan worden als hoogslaper en/of studieruimte, waarbij dakraam aan de achterzijde.

Centrale verwarming v.v. thermokranen, elektrische boiler voor warm water, eigen meters. Mogelijkheid van gratis parkeren voor de deur.

Appartement 3: € 450-500,- excl. Eigen ingang aan de achterzijde. 42 m² totaal, woonkamer, eetkamer en aparte slaapkamer en 8,5 m², buitenvertrek van 4m².

Keuken van 4,5m² met koelkast, gas kookplaat met fornuis, spoelbak 3m aanrecht, bovenkastjes met afzuigkap, wasmachine aansluiting. Badkamer met douche en wastafel, tot plafond betegeld. w/c.

Laminaat vloer. 2 ramen aan achtergevel. Slaapkamer 8,5 m² met licht en ventilatie raam.

Centrale verwarming v.v. thermokranen, gas geiser voor warm water, eigen meters. Mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Arnhem

Adres op aanvraag, Arnhem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.