Ommeren, Dokter Guepinlaan 6

Ommeren, Dokter Guepinlaan 6

Dokter Guepinlaan 6
4032 NJ Ommeren, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 1.315.000,- K.K.

Dit logiesgebouw ter grootte van circa 750 m² is gelegen in de Gelderse plaats Ommeren, aan de belangrijkste weg de Dr. Guepinlaan. Dit gebouw is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1920 en is omstreeks 2001 fors uitgebreid.

Daarmee is het gebouw geschikt gemaakt voor verhuur van tenminste drie onzelfstandige appartementen en een logiesgebouw. In de tuin bevindt zich een zelfstandige ruimte, momenteel als kantoorgebouw in gebruik, onder andere voor het houden van toezicht.

Het gebouw kent onder andere de volgende karakteristieken: stenen gevels, zover zichtbaar grotendeels geïsoleerde bouw, steenachtige/betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloeren. Houten mansarde kapconstructie met pannen gedekt, aangebouwd deel met plat dak. Bijbehorende rietgedekte voormalige hooiberg. Het buitenschilderwerk wordt in 2018 uitgevoerd.

Het pand is gelegen op landelijke locatie in het dorpje Ommeren, deel uit makend van de gemeente Buren, bestaande uit meerdere kernen waarvan de belangrijkste en bekendste Buren en Lienden zijn.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 28 mei 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.965 m2
Vloeroppervlakte

circa 750 m²

Aan de voorzijde van het object bevinden zich drie wooneenheden, alle uitgevoerd met sanitaire voorzieningen en keuken. Gezamenlijke wasruimte met wasmachine - en wasdrogeraansluiting. 

Achter deze drie wooneenheden bevinden zich twee gescheiden ingedeelde opvanghuizen met onder andere speel-/ontspanningsruimten, twee keukens, woonkamers, twintig slaapvertrekken en diverse sanitaire voorzieningen (acht bad-/douchegelegenheden en elf toiletten). 

In de voormalige hooiberg in de tuin is een kantoorruimte opgenomen, bestaande uit twee etages, met toilet op de begane grond. 

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Lienden, sectie O, nummers 731 en 732
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1920
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Drie wooneenheden voorzijde:
Deze drie wooneenheden zijn alle separaat verhuurd aan particuliere huurders op basis van huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd. De totale jaarhuur bedraagt € 21.000,- excl. verdere bijdragen voor services of leveringen en diensten. 

Twee opvanghuizen:
Deze opvanghuizen zijn verhuurd aan één uitzendorganisatie voor buitenlandse arbeiders voor perioden van telkens drie jaar ingaande 1 oktober 2017 voor een aanvangshuurprijs van € 116.955,- excl. verdere bijdragen voor services of leveringen en diensten. 

Totaal huursom excl. verdere bijdragen voor services of leveringen en diensten: € 137.955,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 137.955,00 per jaar.
Koopsom € 1.315.000,- K.K.
Factor 9,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Internet: www.buren.nl
Oppervlakte: 142,9 km2
Inwoners: 26.348


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6 Ommeren, Dokter Guepinlaan 6

Kadastraal

Ommeren, Dokter Guepinlaan 6

Plattegronden

Begane grond 1e verdieping

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Ommeren

Dokter Guepinlaan 6, Ommeren
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.