Hengelo, Johannaweg 26

Hengelo, Johannaweg 26

Johannaweg 26
7555CR Hengelo , Overijssel.

Verkocht Verkocht  € 425.000,- K.K

Een kantoorgebouw van circa 1.050 m² in totaal op een ruim perceel eigen grond van 1.058 m² aan de rand van een woonwijk en nabij het ziekenhuis in Hengelo. Het object is momenteel niet verhuurd. 

Het object bestaat uit een entree, receptie, kantoren, balkon en pantry. In de linker zijvleugel is een vergaderruimte gerealiseerd. Op elke verdieping bevinden zich toiletgroepen, vernieuwde elektra centrales en aparte data ruimte (patch kast). Het pand is zeer logisch en praktisch ingericht, waardoor de verhuur per verdieping of zelfs per kantoorkamer eenvoudig toepasbaar is.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Vooroorlogse Wijken 2016 (deel 1)' met enkelbestemming 'Maatschappelijk' van toepassing. In overleg met de gemeente zijn er mogelijkheden bespreekbaar voor transformatie (bijvoorbeeld naar een zorgfunctie).

De Rijksweg A35 is op circa vijf autominuten gelegen, evenals alle andere uitvals- en toegangswegen. De treinstations Hengelo Gezondheidspark en centrum zijn beiden binnen vijf minuten fietsafstand gelegen. 

Er zijn 20 niet-overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen:
- elektrische schuifdeuren ( toegang )
- systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
- mechanische ventilatie
- verwarmingsinstallatie
- stenen berging / fietsenstalling

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging maandag 17 december 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.058 m2
Vloeroppervlakte 1.050 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hengelo, Sectie L nummer 933
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1920
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Momenteel beschikbaar voor de verhuur.

Prognose markthuur: € 60,- p/m² = € 63.000,- per jaar 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 63.000,00 geprognosticeerd per jaar
Koopsom € 425.000,- K.K
Factor 6,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Hengelo
Internet: www.hengelo.nl
Oppervlakte: 61,8 km2 
Inwoners: 81.063


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26

Plattegronden

Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26 Hengelo, Johannaweg 26

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hengelo

Johannaweg 26, Hengelo
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.