Goes, Opril Grote Markt 11-13

Goes, Opril Grote Markt 11-13

Opril Grote Markt 11-13
4461 AK Goes, Zeeland.

Verkocht Verkocht   Verkoop bij inschrijving

Een verhuurd winkelpand van in totaal circa 344 m² VVO op de begane grond en te ontwikkelen (woon-)ruimte op de verdiepingen van in totaal circa 686 m² GBO, gelegen op A1-locatie in de binnenstad van Goes met direct zicht op de Grote Markt. De verhuurde winkelruimte (begane grond) Opril Grote Markt 13 is in gebruik bij Livera (lingerie en nachtkleding in het midden segment) en de verhuurde winkelruimte Opril Grote Markt 11 (begane grond) is in gebruik bij CherryLin (lingerie en nachtkleding in het hogere prijssegment). Sinds 1988 is Livera reeds al actief op deze locatie waarna in 2000 Lindessa (nu CherryLin) is gevolgd. De frontbreedte aan de Opril Grote Markt is 12.20 meter en de frontbreedte aan de Rijfelstraat (verbinding tussen de Grote Markt en de Vlasmarkt) is ruim 26 meter. De bovenverdiepingen zijn thans in gebruik als opslag-/sociale-/kantoorruimte echter zijn niet verhuurd aan derden.

De begane grond is thans nagenoeg geheel ingedeeld als winkelruimte. Voor rekening van de koper dient in overleg met de koper een sociale-/sanitaire ruimte gerealiseerd te worden aan de achterzijde van de winkel Opril Grote Markt 13 (zie artikel 10.1 c.a. van de huurovereenkomst). De winkel Opril Grote Markt 13 is aan de achterzijde zelfstandig bereikbaar via een loopdeur naast de Vlasmarkt 18. De winkels zijn intern met elkaar verbonden door een ruime doorgang. De verdiepingen dienen thans als opslag-/sociale-/kantoorruimte echter zijn uitermate geschikt voor herontwikkeling tot woonruimte (type appartementen). De verdiepingen zijn bereikbaar via een eigen entree aan de Rijfelstraat 4. Het pand heeft de bestemming “Centrumvoorzieningen” waardoor detailhandel op de begane grond en wonen op de verdiepingen toegestaan zijn.

De onroerende zaak wordt opgeleverd in de huidige staat; "as is where is".

Beide opstallen zijn op traditionele wijze gebouwd met deels metselwerk en deels gestucte gevels. De daken zijn deels plat en voorzien van bitumineuze dakbedekking en deels zadeldak gedekt met Oud Hollandse dakpannen. De vloeren zijn deels van beton en deels van hout. De winkelpuien op de begane grond zijn grotendeels voorzien van glas en beiden panden hebben een ruim front met goede etalage / reclamemogelijkheden. De kozijnen ter plaatse van de verdiepingen zijn van hout en voorzien van enkele beglazing. De winkelruimten worden verwarmd via een luchtgordijn en hete lucht verwarming via Remeha ketel met bouwjaar 2008. De winkelruimten worden gekoeld via split airco units. De verdiepingen worden verwarmd middels Nefit cv-installaties.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 13 februari 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 344 m2
Vloeroppervlakte 1.030 m2

Winkelruimte begane grond: circa 344 m² VVO
Entree verdiepingen Rijfelstraat 4: circa 10 m² GBO
Eerste verdieping: circa 305 m² GBO
Tweede verdieping: circa 291 m² GBO
Derde verdieping Opril Grote Markt 13: circa 80 m² GBO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Goes, sectie D, nummer 1658 en 2043.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1750-1939
Bereikbaarheid Het pand is gelegen op een goed bereikbare locatie in het levendige stadscentrum van de monumentale stad Goes. Goes is goed bereikbaar via het rijks-/ en provinciale wegennetwerk waardoor overig Zeeland, Brabant en België bereikbaar zijn.
Energielabel G

Contractinformatie

 
Huurgegevens

De Vlijt Mode Goes V.O.F.:
Ingangsdatum: 1 augustus 2018
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 augustus 2023
Huurprijs: € 60.000,- excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Zekerheidsstelling Bankgarantie € 18.150
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van wettelijk toegestaan percentage.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 60.000,00 excl. btw per jaar.
Koopsom Verkoop bij inschrijving

Overig

 
Aanvullende informatie

Verkoop bij inschrijving:
Biedingen conform het door de notaris opgestelde inschrijvingsformulier dienen te zijn ontvangen ten kantore van de notaris uiterlijk op 18 januari 2019 om 16:00 uur. Het recht van beraad loopt tot uiterlijk 21 januari 2019. Na eventuele gunning staat de eigendomsoverdracht uiterlijk op 1 maart 2019 geagendeerd. 

Verkoopbegeleiding:
Makelaar: Synchro Bedrijfshuisvesting B.V.
Email: info@synchrobedrijfshuisvesting.nl
Telefoon: 088-7962476 
Internet: Synchro Bedrijfshuisvesting
Bezichtiging: op afspraak.

Begeleidend notaris:
Notariskantoor: Trias Notarissen
Contactpersoon: Mw. Mr. M. Tazelaar
Email: tazelaar@triasnotarissen.nl
Telefoon: 0113-232800

Publiekrechtelijke beperking:
Besluit op basis van monumentenwet 1988 (Erfgoedwet 2016). Het gebouw Opril Grote Markt 11 is aangewezen door de Rijksoverheid als monument.

Algemeen:
Gemeente Goes
Internet: Gemeente Goes
Inwoners: ca. 37.632
Oppervlakte: ca. 101.92 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Goes

Opril Grote Markt 11-13, Goes
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.