Hoensbroek, Akerstraat Noord 316

Hoensbroek, Akerstraat Noord 316

Akerstraat Noord 316
6431 HW Hoensbroek, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 109.000,- k.k.

Karakteristieke tussenwoning van circa 116 m² GBO, gelegen op fietsafstand van de Brunssummerheide en het winkelcentrum van Hoensbroek. De woning verkeert in verhuurde staat.

De woning is gebouwd omstreeks 1913 en in 1954 voorzien van een royale aanbouw. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De indelings is als volgt: begane grond; hal-/entree met meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is het tussenportaal te bereiken met vaste trap naar de verdieping, toegang tot de keuken en toegang tot de patio. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met de gaskookplaat en oven.  Achter de keuken is de badkamer en een separate ruimte alwaar de  Bosch HR cv-installatie is gesitueerd. De badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en zwevend toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop met openslaande deuren naar het dakterras, slaapkamer voorzien van laminaatvloer en een tussenportaal met opgang naar de tweede verdieping. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers met laminaatvloer gesitueerd. Tot slot beschikt de woning over een provisiekelder met wasmachineaansluiting en een gedeelde patio tuin, gelegen op het westen.

Diverse voorzieningen zijn in de straat van bestemming gelegen, waaronder een Albert Heijn, bassischool, bushalte en voetbalvereniging. Het winkelcentrum van Hoensbroek dat beschik over zowel landelijke winkelformules alsmede lokale retailers en horeca is op circa vijf minuten fietsafstand gelegen. De omgeving is rijk aan wateren en natuur waaronder de Brunssummerheide. Binnen 20 autominuten zijn diverse grote steden als Heerlen, Sittard en Maastricht te bereiken evenals Maastricht Airport. Het object is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A76 en de A79.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 7 september 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 95 m2
Vloeroppervlakte 116 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hoensbroek, sectie D, nummer 3906.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1913
Bereikbaarheid Goed, nabij diverse uitvalswegen richting de A76 en A79 en de grens met Duitsland alsmede België.
Energielabel E

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 16 oktober 2018
Termijn: 2 jaar
Momenteel lopende tot: 16 oktober 2020*
Huurprijs: € 8.400,- per jaar (kale huursom)

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. 

*Huurcontract voor bepaalde tijd met een maximale huurperiode van 2 jaar.

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.480

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.400,00 per jaar.
Koopsom € 109.000,- k.k.
Factor 13,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Heerlen
Internet: www.heerlen.nl
Oppervlakte: 45,72 km²
Inwoners: 90.537


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hoensbroek

Akerstraat Noord 316, Hoensbroek
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.