Hoensbroek , Slotstraat 8

Hoensbroek , Slotstraat 8

Slotstraat 8
6432 HA Hoensbroek, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 102.000,- K.K.

Gerenoveerde tussenwoning van circa 72 m² VVO, gelegen in het Limburgse Hoensbroek. Het object verkeert in verhuurde staat.

Het geheel is aan de binnenzijde volledig gemoderniseerd en verkeert derhalve in goede staat van onderhoud. Het object is voorzien van een zadeldak bedekt met pannen, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, deels nageisoleerde bergzolder, meterkast met vier stoppen, aardlekschakelaars, dag-en nachtmeter, gas- en watermeter en strak afgewerkte wanden en plafonds. Verwarming geschiedt middels een Volta HR cv-installatie. 

Op de begane grond bevindt zich een hal-/entree met trapopgang en meterkast, royale woonkamer met laminaatvloer, separaat toilet met fonteintje, semi open keuken met inbouwapparatuur en bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en toegang tot de tuin. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd en een badkamer voorzien van wastafel, bad-/douche combinatie en toilet. Op de tweede etage bevindt zich een bergzolder met opstelplaats van de cv-installatie. Tot slot is er een tuin met terras en achteruitgang, gelegen op het noord-oosten. 

Het object is gelegen nabij één van de best bewaarde kastelen van Europa, kasteel Hoensbroek. Het winkelcentrum van Hoensbroek dat beschik over zowel landelijke winkelformules alsmede lokale retailers en horeca is op circa vijf minuten fietsafstand gelegen. De omgeving is rijk aan wateren en natuur waaronder de Brunssummerheide. Binnen 20 autominuten zijn diverse grote steden als Heerlen, Sittard en Maastricht te bereiken evenals Maastricht Airport. Het object is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A76 en de A79.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 17 juli 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 101 m2
Vloeroppervlakte 72 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hoensbroek, sectie A, nummer 6272.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1928
Bereikbaarheid Goed, op circa 5 minuten fietsafstand van Hoensbroek centrum, nabij een bushalte en diverse uitvalswegen richting de A76 en A79.
Energielabel F (Voorlopig)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 december 2017
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 8.700,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Particulieren
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 600

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.700,00 per jaar.
Koopsom € 102.000,- K.K.
Factor 11,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een gehuurde Volta HR cv-installatie aanwezig ten behoeve van de verwarming. De kosten hiervoor worden één op één doorberekend aan de huurder, middels een bedrag van € 35,- per maand.

Algemeen:
Gemeente Heerlen
Internet: www.heerlen.nl
Oppervlakte: 45,72 km²
Inwoners: 90.537


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hoensbroek

Slotstraat 8, Hoensbroek
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.