Breda, Magnoliastraat 1 & 1a

Breda, Magnoliastraat 1 & 1a

Magnoliastraat 1 & 1a
4814 CN Breda, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 417.500,- k.k.

Horecapand met bovengelegen kamerverhuur, gelegen op hoeklocatie in de wijk Tuinzigt te Breda. Het totale pand meet een oppervlakte van circa 260 m². De begane grond is per 1 september 2019 voor een periode van vijf jaar verhuurd en de bovenwoning wordt verhuurd aan vijf studenten.

Het pand ligt op circa 13 minuten fietsafstand gelegen van de Breda University of Applied Sciences en de Avans Hogescholen en circa 6 minuten afstand van Breda Centrum. Aansluitingen met het openbaar vervoer zijn aanwezig via de bushalte aan de Meidoornlaan, waardoor het Centraal Station, het centrum van Breda en de hogescholen goed bereikbaar zijn. In de nabije omgeving van het object liggen diverse openbare voorzieningen, zoals de Jumbo, The Readshop en de Marskramer.

De huidige verhuursituatie, kamerverhuur aan vijf studenten, valt binnen het overgangsrecht van de gemeente Breda en mag worden voortgezet (een vergunning is hiervoor niet benodigd). De gebruiksmelding is aanwezig.

Het object verkeert in nette onderhoudsstaat. Zowel het horeca- als het kamerverhuur deel zijn voorzien van eigen nutsvoorzieningen. Het horecadeel is voorzien van dubbel glas. Koper dient wel rekening te houden met het uitvoeren van het schilderwerk aan de buitenzijde.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging maandag 25 mei 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 242 m2
Vloeroppervlakte 260 m2

Magnoliastraat 1 (grootte circa 110 m²):
Zitgedeelte met bar. Dames- en heren toiletgroep, opslagruimte met toegang tot de achterplaats en keuken. Aan de voorzijde van het pand is een terras gesitueerd.

Magnoliastraat 1a (grootte circa 150 m²):
Entree, hal met opgang naar de eerste etage. Overloop, toegang tot vier kamers, doucheruimte met toilet en dakterras. Tweede etage: overloop met opstelplaats cv-ketel, bergruimte, gezamenlijke woonkamer (circa 40 m²!) en vijfde kamer.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Breda, sectie E, nummer 2294 en 6378.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1935
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
SoortOppervlakte (ca.)Huurprijs p.m.Expiratiedatum
Horeca110 m²€ 1.500,-*01-09-2024
Kamer 116 m²€ 350,-onbepaalde tijd
Kamer 212 m²€ 350,-onbepaalde tijd
Kamer 316 m²€ 350,-onbepaalde tijd
Kamer 416 m²€ 350,-onbepaalde tijd
Kamer 516 m²€ 350,-onbepaalde tijd
Totaal € 3.250,- 

*De horecaruimte op de begane grond is per 1 september 2019 voor een periode van vijf jaar verhuurd met een optietermijn van vijf jaar. Voor het eerste jaar geldt een huurkorting van € 250,- per maand. 

Kosten kamerverhuur deel:

Essent: € 2.352,- per jaar
Brabant water: € 456,70 jaar
Internet: € 480,- per jaar

Huursom na aftrek kosten: € 35.711,30 per jaar.

Huurders - Café
- Studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 35.711,00 per jaar.
Koopsom € 417.500,- k.k.
Factor 11,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Het kamerverhuur gedeelte is voorzien van een gehuurde cv-ketel.
Overig: de eigenaar van het pand laat de algemene ruimten van het kamerverhuur gedeelte eens per maand schoonmaken. Kosten hiervoor bedragen circa € 50,- per maand.

Algemeen:
Internet: www.breda.nl
Oppervlakte: 128,7 km2
Inwoners: 182.304


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a Breda, Magnoliastraat 1 & 1a

Kadastraal

Breda, Magnoliastraat 1 & 1a

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Magnoliastraat 1 & 1a, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.