Beleggingspanden.nl
Tilburg, Jan Evertsenstraat 24

Tilburg, Jan Evertsenstraat 24

Jan Evertsenstraat 24
5021 RE Tilburg, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 232.500,- K.K.

Kamerverhuurpand van circa 119 m², gelegen op vijf minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg. De Tilburg University ligt op slechts vijftien minuten fietsafstand, de Avans Hogeschool op tien minuten. Het object is voorzien van de benodigde omzettingsvergunning voor verhuur van zes kamers.

Op de begane grond is een keuken met gezamenlijke woonkamer. De eerste kamer is gesitueerd in de oorspronkelijke woonkamer en beschikt derhalve over een ruim oppervlak. Vanuit deze kamer is de achtertuin bereikbaar. Op de eerste verdieping zijn drie kamers gelegen. De badkamer is eveneens op deze etage gesitueerd en is voorzien van douche, toilet en wasmachine aansluiting. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee ruime kamers en is de opstelplaats van de cv-ketel te vinden.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Zo zijn de badkamer en het toilet in 2016 vernieuwd. Verwarming van het object geschiedt middels een cv-installatie (Remeha) uit 2006 die eigendom is. Het object is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Het schilderwerk aan de buitenzijde behoeft aandacht. Tot slot is er een tuin aanwezig met een stenen berging van circa 10 m².

Het object is gelegen op een uitstekende locatie op slechts vier minuten fietsafstand van het centrum van Tilburg, elf minuten fietsafstand van Avans Hogeschool en Fontys Hogeschool en vijftien minuten fietsafstand van Tilburg University. Op loopafstand zijn de Albert Heijn en Jumbo gelegen. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 19 december 2018

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 133 m2
Vloeroppervlakte 119 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Tilburg, sectie R, nummer 4873
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1976
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
Kamer nummerOppervlakteHuurprijs p.m.Servicekosten p.m.
Kamer 118,02 m²€ 300,-€ 50,-
Kamer 215,48 m²€ 245,-€ 50,-
Kamer 37,58 m²€ 185,-€ 50,-
Kamer 412,60 m²€ 245,-€ 50,-
Kamer 512,06 m²€ 205,-€ 50,-
Kamer 612,87 m²€ 250,-€ 50,-
Totaal € 1.430,-€ 300,-


Bovengenoemde servicekosten zijn bedoeld voor gebruik van gas, water, elektriciteit, internet en een schoonmaak van de algemene ruimten (een maal per twee weken).

Kale huursom: € 17.160,- per jaar.

Huurders studenten
Indexering (toelichting) jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.160,00 per jaar.
Koopsom € 232.500,- K.K.
Factor 13,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Internet: www.tilburg.nl
Oppervlakte: 119,2 km2
Inwoners: 213.804


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24 Tilburg, Jan Evertsenstraat 24

Kadastraal

Tilburg, Jan Evertsenstraat 24

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Tilburg

Jan Evertsenstraat 24, Tilburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.