Rijswijk, Herenstraat 62

Rijswijk, Herenstraat 62

Herenstraat 62
2282 BW Rijswijk, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 252.500,- K.K.

Winkelruimte van in totaal circa 100 m², gelegen op zichtlocatie in het centrum van Rijswijk, naast de 'Oude Kerk'. Het object is verhuurd aan de continentaal opererende winkelformule Zeeman. Zeeman heeft over het jaar 2017 een omzetgroei behaalt van 6.7% en groeit nog altijd. 

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. De winkelruimte van circa 100 m² VVO beschikt over een tegelvloer en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De inrichting is conform de landelijke interieurstijl die Zeeman in haar winkels voert. Achter de winkelruimte ligt een magazijn van circa 20 m² en een personeelsruimte met toilet.

De Zeeman heeft één winkelruimte gerealiseerd in twee naast elkaar gelegen panden, Herenstraat 60 & Herenstraat 62, deze aanbieding betreft enkel Herenstraat 62 (de linkerzijde). 

De winkel is gelegen op een hoeklocatie met in de nabije omgeving een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Het straatbeeld bestaat voornamelijk uit panden met karateristieke gevels. Naast het uitgebreide winkelaanbod passeren er een hoop wandelaars vanuit het naastegelegen Rijswijkse Bos.  Rijswijk beschikt over een verzorgingsgebied van circa 52.000 mensen. Parkeren kan gratis op een grootschalige parkeervoorziening in de naastgelegen Schoolstraat. Aan de rand van het centrum bevinden zich diverse bus en metrohalten. Per auto is het centrum uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A12. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging vrijdag 30 november 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 100 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Rijswijk, sectie A, nummer 3824 A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1908
Bereikbaarheid Goed, gelegen in het centrum van Rijswijk, nabij diverse bus en metrohaltes alsmede diverse uitvalswegen richting de A4 en A12.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 februari 2007
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 31 mei 2020
Huurprijs: € 25.957,56 excl. btw

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Zeeman Textielsupers B.V.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 25.958,00 excl. btw per jaar.
Koopsom € 252.500,- K.K.
Factor 9,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is sprake van een slapende VvE waarbij enkel de opstalverzekering wordt gedeeld, de kosten hiervan zijn naar rato € 325,88 per jaar. Deze VvE is gezamenlijk met de bovenwoning, te weten Tollenstraat 2. Herenstraat 62 beschikt over 2/5 aandeel in de gemeenschap. 

Algemeen:
Gemeente Rijswijk
Internet: Gemeente Rijswijk
Inwoners: ca. 51.742
Oppervlakte: ca. 14.49 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62 Rijswijk, Herenstraat 62

Kadastraal

Rijswijk, Herenstraat 62

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rijswijk

Herenstraat 62, Rijswijk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.