Aanzicht

Maarssen, Safariweg 203-322

Safariweg 203-322
3605MD Maarssen, Utrecht.

Optie Optie  € 4.750.000,- K.K.

Commerciële plint ter grootte van circa 3.720 m², gelegen op de begane grond en eerste etage van het in 2012 gebouwde woon-winkelcomplex MAR’CS, gelegen op uitstekende zichtlocatie tussen het station van Maarssen en winkelcentrum Bisonspoor te Maarssenbroek. Bij het aangeboden object behoren tevens 85 overdekte, eigen semi-openbare parkeerplaatsen.

Het object is grotendeels verhuurd en in gebruik bij een indoor speelparadijs Monkey Town, New York pizza, nagelstudio We Luv Nails, 'caffetaria' Espresso Passion, sportschool Newstyle en Mr Sushi. Op de begane grond zijn nog drie ruimten voor verhuur beschikbaar, op de eerste etage één.

Voor wat betreft de leegstaande ruimte op de eerste etage heeft de gemeente Stichtse Vecht aangegeven positief te staan tegenover het indienen van een plan dat voorziet in wonen op deze etage.

MAR’CS ligt naast winkelcentrum Bisonspoor en vormt middels de onderdoorgang de verbinding van het winkelcentrum met het station. Op het winkelcentrum met een vloeroppervlak van ruim 25.000 m² zijn ruim 90 winkels gevestigd. Bisonspoor heeft een zeer gevarieerd aanbod en een goede mix van bekenden landelijke winkelketens en lokale ondernemers. Recentelijk is er voor dit winkelcentrum een nieuwe parkeergarage geopend. Intern zal het winkelcentrum nog worden gerevitaliseerd.

MAR’CS is gelegen in het hart van het land, tussen Amsterdam en Utrecht. Maarssenbroek ligt langs de A2 en heeft middels de noordelijke rondweg van Utrecht een uitstekende verbinding met de rijksweg A27. MAR’CS ligt op 25 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten vanaf Utrecht. Doordat er gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn en het NS Station zich op een steenworp afstand bevindt is MAR’CS uitstekend bereikbaar. Ieder kwartier vertrekt hiervandaan een trein naar Amsterdam of Utrecht. De bus stopt naast het NS station en hier bevindt zich tevens een taxi standplaats.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging woensdag 18 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 3.720 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maarssen, sectie B, nummer 10788, appartementsindexen A2, A3, A4, A5, A6, A7
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2012
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens
GebruikerOppervlakte BVO (circa)Expiratiedatum
Monkey Town1.658 m²13-05-2027
We Luv Nails65 m²01-03-2023
Leeg65 m²
Leeg65 m²
Espresso Passion165 m²01-11-2020
Newstyle Maarssen799 m² (1e etage)01-05-2023
Leeg600 m² (1e etage)
New York Pizza88 m²01-07-2022
Mr. Sushi81 m²01-09-2024
Leeg134 m²
Totaal3.720 m² 

De actuele jaarhuur bedraagt € 324.223,84 per jaar, meer informatie op aanvraag.

Huurprognose bij volledige verhuur: circa € 417.000,- per jaar. 


Investeringsprofiel

 

Huursom € 417.000,00 per jaar (bij volledige verhuur)
Koopsom € 4.750.000,- K.K.
Factor 11,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Levering:
Ten aanzien van de overdracht is bij voortzetting van de huur door koper artikel 37d van de Wet op de omzetbelasting van toepassing. Koper is overdrachtsbelasting verschuldigd ten aanzien van de verkrijging. Voor verkrijging van de units die nog niet in gebruik genomen zijn, kan een beroep worden gedaan op de vrijstelling overdrachtsbelasting.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage is € 1.735,10 per maand.

Algemeen:
Internet: www.stichtsevecht.nl
Oppervlakte: 106,8 km2
Inwoners: 64.450 


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maarssen

Safariweg 203-322, Maarssen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.