Beleggingspanden.nl
Lelystad, Middendreef 269

Lelystad, Middendreef 269

Middendreef 269
8233 GT Lelystad, Flevoland.

Te koop Te koop  € 575.000,- K.K.

In 2001 gerealiseerd kantoorpand met deels bedrijfruimte op de begane grond van in totaal circa 595 m², gelegen op een ruim perceel van circa 1.135 m² en op drie minuten van het NS-Station te Lelystad. De begane grond is grotendeels verhuurd aan een stukadoorsbedrijf en de eerste verdieping alsmede een gedeelte op de begane grond is verhuurd aan een uitzendbureau dat zich richt op werving van personeel in de technieksector.

Het object is onderhoudsarm en milieuvriendelijk gebouwd en verkeert derhalve in een goede staat van onderhoud. In 2018 is er een dakinspectie geweest en zijn een aantal kleine sneetjes in de bitumineuze dakbedekking verholpen. De bedrijfsruimte op de begane grond van circa 95 m² beschikt over een betonvloer, overheaddeur en opstelplaats voor de elektrische installatie. De kantoorruimtes beschikken over tapijtvloeren, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, gesloten klimaatbeheersingssystemen met invidueel instelbare vloerverwarming en losse airco-units, een alarmsysteem, eigen pantry en gescheiden heren dames toiletten. Het geheel is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing. Het ruimte buitenterrein beschikt over circa 30 parkeerplaatsen en is afsluitbaar middels een beveiligd toegangshek. Verwarming geschiedt middels stadsverwarming. Dit geldt eveneens voor de vloerverwarming die middels een thermostaat wordt aangestuurd. De sensoren en thermostaat zijn in december 2017 volledig vernieuwd.

Het stukadoorsbedrijf heeft de beschikking over de bedrijfsruimte op de begane grond, een kantoor en een nog in te richten showroom. Het uitzendbureau beschikt over een ontvangsruimte-/entree op de begane grond met trap naar drie kantoorunits op de eerste verdieping. De huurder heeft fors geïnvesteerd aan de binnenzijde, hetgeen resulteert in een moderne kantoorruimte met een hoogwaardige afwerking en 'industriële look'. De kantoorruimte op de tweede verdieping die beschikbaar is voor verhuur beschikt over een ruime 'kantoortuin' van circa 125 m² met veel lichtinval en uitzicht aan de centrumzijde. Verder is er een ontvangst-/receptieruimte en zijn er drie kantoorruimtes gesitueerd.

Het object kent een uitstekende ligging aan de doorgaande weg naar Lelystad Centrum en het NS-station, beiden op circa drie autominuten gelegen. Op bedrijventerrein de Middendreef is een diversiteit aan bedrijven te vinden. Op het terrein is verder géén leegstand. Vliegveld Lelystad Airport is binnen enkele minuten bereikbaar. Het vliegveld maakt een enorme ontwikkeling door van regionale naar internationale luchthaven. In 2020 gaat Lelystad Airport open voor vakantievluchten binnen Europa. Deze ontwikkelingen hebben een positieve invloed op de bedrijvigheid in de nabije omgeving. Voor het object is een bushalte gelegen. Per auto is het object uitstekend bereikbaar middels de A6 die op drie minuten van het object is gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging vrijdag 27 september 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.135 m2
Vloeroppervlakte 595 m2

Begane grond bedrijfsruimte: circa 95 m²
Begane grond kantoorruimte: circa 125 m²
Eerste verdieping kantoorruimte: circa 125 m²
Tweede verdieping kantoorruimte: circa 250 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Lelystad, sectie O, nummer 5721.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2001
Bereikbaarheid Uitstekend, op circa 3 minuten van NS-station Lelystad Centrum, naast een bushalte en op circa 3 minuten van de A6.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Stukadoorsbedrijf:
Ingangsdatum: 1 oktober 2017
Termijn: 3 jaar
Verlenging: 3 + telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 30 september 2020
Huurprijs: € 12.204,- excl. btw kale huur per jaar.

Uitzendbureau:
Ingangsdatum: 1 september 2017
Termijn: 3 jaar
Verlenging: 3 + telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 6 maanden
Momenteel lopende tot: 31 augustus 2020
Huurprijs: € 15.132,- excl. btw kale huur per jaar.

Tweede verdieping beschikbaar voor verhuur:
De twee verdieping staat momenteel in de verhuur voor € 25.000,- excl. btw per jaar.

Totale jaarhuur inclusief prognose beschikbare ruimte: € 52.336,- excl. btw per jaar.

Huurders Uitzendbureau voor de technieksector
Stucadoorsbedrijf
Zekerheidsstelling Waarborgsom
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van het CPI, reeks CPI "Alle huishoudens (2006=100), CBS.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 52.336,- excl. btw per jaar, deels geprognosticeerd.
Koopsom € 575.000,- K.K.
Factor 11,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Algemeen:
Gemeente Lelystad
Internet: www.lelystad.nl
Inwoners: ca. 77.000
Oppervlakte: ca. 756.4 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Lelystad

Middendreef 269, Lelystad
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.