Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73

Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73

Jacob Krüsestraat 73
1106 ZK Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 1.475.000,- K.K

Het object betreft een bedrijfspand van circa 956 m² (BVO) in Amsterdam-Zuidoost en is gelegen in een woonwijk direct naast de basisschool 'Het Gein'. Het object is voor de duur van tien jaar verhuurd aan een kinderdagverblijf. 

Het betreft een object dat in 2002 is gebouwd, uitgebreid met een bouwlaag in 2007 met een beton-staalconstructie en is voorzien van trespa/hout gevels, kunststof raam- en deurkozijnen, dubbel glas/veiligheidsglas en een geisoleerd dak,gevels en vloeren. Tevens is het object voorzien van een centrale verwarming, radiatoren, airconditioning units, alarminstallatie, toegangscontrole, brandmeldinstallatie, brandblussers, rookmelders en brandhaspels. Het pand is voorzien van een energielabel A.

De begane grond bestaat uit vijf peutergroepen, slaapruimten, buggyruimten, speelhoek, opslag, kantoorm keuken, kantine en sanitair. De eerste verdieping bestaat uit een keuterhoek, speelzalen, recreatieruimte, handarbeidruimte, computerruimte, kantoor, opslag en sanitair. Het buitenterrein is ingericht met groenvoorzieningen, een speelplein en speeltoestellen. 

Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Gaasperdam’ welke is vastgesteld op 20 februari 2007 en is geheel onherroepelijk per 24 november 2009 met als bestemming “Maatschappelijke voorzieningen”.

Het object is op circa zes minuten gelegen vanaf de snelweg A9 en op circa zes minuten loopafstand van een busstation. 

Het object is gelegen op voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam zijn van toepassing. De expiratiedatum van de huidige overeenkomst is 15 oktober 2052. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 7.148,-

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 2 december 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.699 m2
Vloeroppervlakte 956 m2

De totale oppervlakte bedraagt circa 956 m² BVO (circa 872 VVO), volgens het meetrapport onderverdeeld in:

  • Begane grond: circa 531 m²
  • Eerste verdieping: circa 341 m²

Het betreft hier metrage conform NEN 2580, meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Kadastraal Gemeente Weesperkarspel, Sectie L, nummer 8987 en 8989
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2002
Bereikbaarheid Goed.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 mei 2018
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 mei 2028
Huurprijs: € 9.654,50 per maand / € 115.854 per jaar 

Huurders Kinderdagverblijf
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 28.340
Indexering (toelichting) ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 115.854,00 per jaar
Koopsom € 1.475.000,- K.K
Factor 12,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Weesperkarspel
Internet: www.amsterdam.nl
Inwoners: 854.047


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73 Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73

Plattegronden

Amsterdam, Jacob Krüsestraat 73

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Jacob Krüsestraat 73, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.