Maastricht, Désiré Leesensstraat 25

Maastricht, Désiré Leesensstraat 25

Désiré Leesensstraat 25
6227 TV Maastricht, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 257.500,- K.K.

Kamerverhuurpand van circa 115 m², gelegen op een uitstekende locatie in de wijk 'Heer' te Maastricht. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig voor de verhuur aan vier personen. De studenten zijn allen studerend aan de Hogeschool & Universiteit.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond bevindt zich één zeer ruime kamer, een gedeelde keuken en een toilet. Vanuit de keuken is een betegelde tuin bereikbaar die is voorzien van een stenen berging met elektra. Op de eerste verdieping zijn vier kamers gesitueerd die zijn samengevoegd tot twee zeer ruimte kamers en een badkamer die is voorzien van douche en wastafel. Kamer 4 bevindt zich op de zolderetage die voorzien is van een trespa dakkapel. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.  De eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en de tweede verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. 

Het object is gelegen in een rustige straat in de populaire wijk 'Heer''. Op circa 5 minuten fietsafstand bevinden zich de eerste faculteiten van de Maastricht University, gericht op psychologie en geneeskunde. Binnen 15 minuten fietsen zijn de overige faculteiten van de Maastricht University alsmede de Hogeschool te bereiken. Op vergelijkbare afstand bevindt zich de historische stadskern. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum met een diversiteit aan landelijke winkelformules zoals: Albert Heijn, Plus Supermarkt, Hema, Kruidvat, Gall & Gall, Big Bazar, Etos en Prima en tevens diverse lokale retailers en horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. NS-station Randwyck alsmede diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen. De rijksweg A2 ligt op slechts twee minuten. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging maandag 27 mei 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 115 m2

Metrage conform BAG Viewer.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Heer, sectie A, nummer 7156.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1964
Bereikbaarheid Zeer goed, op circa 15 minuten fietsafstand van het centrum en nabij NS-station Randwyck en de Universiteitssingel.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Kamer 1: € 395,- per maand / € 4.740,- per jaar.
Kamer 2: € 330,- per maand / € 3.960,- per jaar.
Kamer 3: € 300,- per maand / € 3.600,- per jaar.
Kamer 4: € 350,- per maand / € 4.200,- per jaar.

Totale bruto huursom: € 15.960,- per jaar.

Kosten nutsvoorzieningen: € 229,- per jaar / € 2.748,- per jaar.
Kosten tv & internet: € 50,- per maand / € 600,- per jaar.
Totale kosten: € 3.348,- per jaar.

Totale huursom na aftrek kosten: € 13.152,- per jaar.

* Laag verhuurd in relatie tot marktconforme huursommen en mogelijke puntenhuur conform WWS. Marktconforme bruto huursom circa € 18.960,-.

Huurders HBO en WO studenten

Investeringsprofiel

 

Koopsom € 257.500,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Verwarming van het object geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. Er is een overeenkomst voor service en onderhoud met een bedrag van € 14,50 per maand.

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: http://www.maastricht.nl
Inwoners: circa 122.500
Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Désiré Leesensstraat 25, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.