Epe, Hoofdstraat 32

Epe, Hoofdstraat 32

Hoofdstraat 32
8162 AJ Epe, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 175.000,- K.K.

Fris gerenoveerd horecapand van circa 118 m², gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Epe. Het object is verhuurd aan een zeer gerenommeerd afhaal-/bezorgcentrum dat zich richt op de verkoop van pizza's, grill en pastaspecialiteiten. De huurder heeft recent voor vijf jaar getekend en heeft fors geïnvesteerd aan de binnenzijde.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en bestaat uit 40/100e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het object is in 2015 volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van nieuw leidingwerk, elektra, meterkast, systeemplafond met deels verlichtingsarmaturen en inbouwspots, wanden, stukwerk, deels laminaat en deels betegelde vloeren en toilet.  Het geheel is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. Wel zijn de ramen aan de binnenzijde voorzien van een elektrisch rol-beveiligings-hekwerk. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel die eveneens in 2015 is vernieuwd. 

De formule Kapadokya telt drie vestigingen in Epe, Ermelo en Vaassen en beschikt derhalve over een uitstekende reputatie. Kapadokya is een begrip in de omgeving. De huurder heeft de beschikking over liefst drie bestelbussen met daarin een gemonteerde oven zodat het eten ten allen tijden warm en op tijd wordt bezorgd. 

Het object is gelegen aan de doorgaande hoofdweg richting de winkelkern van Epe. Het straatbeeld kenmerkt zich door een diversiteit aan woningen, winkels en groen. In de nabije omgeving liggen onder andere de hockey, voetbal en tennisvereniging alsmede middelbare school RSG Noord-Veluwe. De gemeente Epe beschikt over een verzorgingsgebied van circa 33.000 inwoners. Epe is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A28 en A50. Voor het object zijn een tweetal bushaltes gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Horecapand
Laatste wijziging dinsdag 30 april 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 118 m2

Winkelruimte: circa 83 m²
Secundaire ruimte: circa 35 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Epe en Oene, sectie U, nummer 8266-A3.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1970
Bereikbaarheid Goed, op de hoofdweg richting het centrum, nabij twee bushaltes en diverse uitvalswegen richting de A28 en A50.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 oktober 2018
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 30 september 2023 
Huurprijs: € 18.000,-  per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Pizzeria
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks op basis van wettelijk toegestaan percentage

Investeringsprofiel

 

Huursom € 18.000,00 per jaar.
Koopsom € 175.000,- K.K.
Factor 9,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een slapende VvE. Conform de Akte van splitsing is er een prima verdeelsleutel.
Het appartementsrecht met appartementsindex 3 omvat het 40/100e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het appartementsrecht heeft dan ook 40 van de 100 stemmen. De eigenaren zijn ieder voor hun breukdeel verplicht bij te dragen in de schulden en kosten die voor rekening zijn van de gezamenlijk eigenaars. De eigenaars zijn verplicht ieder voor de helft bij te dragen in de schulden en kosten die zijn gemaakt in verband met het onderhoud van het dak daaronder begrepen zowel het platte dak als het pannendak of het behoud daarvan.

Algemeen:
Gemeente Epe 
Internet: Gemeente Epe
Inwoners: 33.000
Oppervlakte: ca. 157.25 km²


Contact

 
Aanbieder de heer Sandor van Moort
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Epe

Hoofdstraat 32, Epe
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.