Hilversum, Lage Naarderweg 9

Hilversum, Lage Naarderweg 9

Lage Naarderweg 9
1217 GM Hilversum, Utrecht.

Verkocht Verkocht  € 450.000,- K.K

Kamerverhuurpand van in totaal circa 197 m2, bestaande uit vier kamers in het oorspronkelijke woonhuis en drie semi-zelfstandige studio’s in de achtergelegen uitbouw, gelegen op drie minuten afstand van Hilversum centrum en het NS-station. De huidige verhuursituatie valt onder het overgangsrecht conform bestemmingsplan ‘Regeling meervoudige bewoning’ en is bevestigd door gemeente Hilversum. In 2014 is de gebruiksmelding gedaan ten behoeve van brandveilig gebruik.

De gedeeltelijk geschakelde villa verkeert in redelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van gedeeltelijk kunststof en gedeeltelijk houten kozijnen met dubbele beglazing. In 2018 is het platte dak op de uitbouw vernieuwd, zijn er lichtkoepels geplaatst en zijn de goten en boeidelen gerepareerd. Verwarming geschiedt middels twee nieuwe Remeha cv-installaties (2018), één in het voorhuis en één in het achterhuis.

Het object is bereikbaar middels een ruime hal-/entree met opstelling voor de meterkast en een toilet. Op de begane grond is verder een ruime kamer gesitueerd die is voorzien van woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. De woonruimte valt onder ‘onzelfstandige woonruimte’ vanwege het feit dat er gebruik wordt gemaakt van het gedeelde toilet in de hal. Op de eerste etage bevinden zich een tweetal kamers die beiden voorzien zijn van een eigen kookunit. Eén van de kamers beschikt over een serre op het dakterras. Op eerste etage is tevens een ruime en nette badkamer aanwezig die is voorzien van bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Verder is er nog een aparte ruimte met wastafel, opstelling-/aansluiting voor witgoed en toilet. Op de derde situatie is nog één kamer, bestaande uit twee ruimtes gesitueerd voorzien van eigen keukenblok.
Aan de achterzijde van het oorspronkelijke woonhuis bevinden zich drie semi-zelfstandige studio’s die voorzien zijn van een eigen kookunit. Er wordt een badkamer voorzien van douche, toilet en mechanische ventilatie gedeeld.

Het object kent een uitstekende ligging nabij het centrum van Hilversum en het NS-station. In de straat bevinden zich twee bushaltes. Het Mediapark en het Dudokpark zijn op loopafstand gelegen. Hilversum beschikt over circa 46.000 arbeidsplaatsen, diverse Internationaal opererende ondernemingen en een zeer gerenommeerde International School.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 5 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 223 m2
Vloeroppervlakte 197 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hilversum, Sectie Q, nummer 729
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1923
Bereikbaarheid Zeer goed, op slechts drie minuten fietsafstand van NS-station Hilversum en Hilversum centrum alsmede nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en A27.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

 

Kamer Oppervlakte*Bruto huur p/mBruto huur p/j
Begane grond40€ 850,-€ 10.200,-
1e (R)15€ 495,-€ 5.940,-
1e (L)15€ 475,- € 5.700,-
Zolder20€ 450,- € 5.400,- 
9A20€ 475,- € 5.700,-
9B20€ 440,-€ 5.280,-
9C20€ 475,-€ 5.400,-
Totaal155€ 3.660,-€ 43.920,-

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kosten:
Gas/ Elektra: € 688,- per maand / € 8.256,- per jaar
Water: € 40,- per maand / € 480,- per jaar 
Internet: € 50,- per maand / € 600,- per jaar
Totaal: € 778,- per maand / € 9.336,- per jaar 

Totale huursom na aftrek kosten: € 34.584,- per jaar.

Indexering (toelichting) ja, jaarlijks

Investeringsprofiel

 

Huursom € 34.584,00 per jaar
Koopsom € 450.000,- K.K
Factor 13,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Hilversum
Internet: www.hilversum.nl
Inwoners: 89.067


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hilversum

Lage Naarderweg 9, Hilversum
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.