Beleggingspanden.nl
Maastricht, Rijksweg 60B

Maastricht, Rijksweg 60B

Rijksweg 60B
6228 XZ Maastricht, Limburg.

Te koop Te koop  € 339.500,- k.k.

Kamerverhuurbelegging van circa 124 m² met daarin vijf gerenoveerde studentenkamers, gelegen boven een nette bloemist in de wijk 'De Heeg' te Maastricht. Het geheel is verhuurd aan vijf internationale studenten, allen student aan de Maastricht School of Management. De vergunning voor kamerverhuur alsmede de gebruiksmelding ten behoeve van de brandveiligheid is aanwezig.

De wit geschilderde jaren '30 woning verkeert in goede staat van onderhoud. Het object beschikt over eigen meters voor gas, water en elektra. Het geheel is nagenoeg voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing waarbij de eerste etage tevens beschikt over rolluiken. Alleen het dakraam op de tweede etage is voorzien van een houten kozijn met dubbele beglazing. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van nieuw stukwerk. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie. 

De bovenwoning is voorzien van een separate entree met op de begane grond een tegelvoer, meterkast en technische ruimte. Middels een trap vanuit de hal is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar. Verder beschikt de eerste verdieping over een ruime en nieuwe gemeenschappelijke keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en witgoedaansluiting, een tweetal doucheruimtes met wastafel, één toiletruimte en een tweetal studentenkamers. De beiden kamers beschikken over een eigen keukenblok en spoelbak. Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar die is voorzien van een tweede toiletruimte en een drietal kamers waarvan twee met dakkapel. Ook deze kamers zijn voorzien van een eigen keukenblok met spoelbak. Zowel de kamers alsmede de overloop zijn voorzien van nette laminaatvloeren. Tot slot is er een bergzolder bereikbaar midels een vlizotrap.

Het object is gelegen in de wijk 'De Heeg' naast supermarkt 'Jan Linders' en nabij kleinschalig wijkwinkelcentrum 'De Heeg' met onder andere een Jumbo. Op loopafstand is een bushalte gelegen en op circa vijftien minuten fietsafstand is de gezellige en historische stadskern van Maastricht te bereiken. Op slechts vijf minuten fietsafstand liggen de medische faculteiten van de Maastricht University, de Health Campus, het Academisch Ziekenhuis alsmede grote werkgevers als Mercedes-Benz en Vodafone. Fietst men een kleine vijftien minuten verder dan zijn ook de overige opleidingsinstituten bereikbaar. Ook NS-station Randwyck is op slechts vijf minuten afstand gelegen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 26 februari 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 124 m2

Kamer 1: circa 24 m²
Kamer 2: circa 16.5 m²
Kamer 3: circa 13 m²
Kamer 4: circa 13 m²
Kamer 5: circa 15 m²
Gemeenschappelijke keuken: circa 15 m²
Bergzolder: circa 27 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1960
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij diverse universitaire studies en nabij uitvalswegen richting de A2 en station Randwyck.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Momenteel één huurovereenkomst voor 5 personen met een looptijd tot 31-08-2019.

Totale bruto huursom: € 25.200,- per jaar.
Huursom na aftrek kosten: € 23.900,- per jaar.

Huurders Studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 23.900,- per jaar.
Koopsom € 339.500,- k.k.
Factor 14,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een VvE aanwezig met een gezamenlijke opstalverzekering. Er is géén gemeenschappelijke onderhoudsreservering.

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: http://www.maastricht.nl
Inwoners: circa 122.500
Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Rijksweg 60B, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.