Beleggingspanden.nl
Online openbare veiling Urk, Zwolsche Diep 2-6-8

Online openbare veiling Urk, Zwolsche Diep 2-6-8

Zwolsche Diep 2-6-8
8321 MJ Urk, Flevoland.

Te koop Te koop   Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar

Op een goede locatie op het bedrijventerrein van Urk gelegen drie verhuurde bedrijfsunits van in totaal circa 770 m² BVO. Het complex bestaat uit een totaal van vijf units, waarvan er drie te koop worden aangeboden middels drie separate veilingen en eveneens een combinatie.

Urk - Zwolsche diep 2
Start veiling: dinsdag 15 januari om 10:00 uur.
Het is mogelijk om tot en met 14 januari 2019 een onderhands bod uit te brengen bij de verkoper.Gebruik hiervoor het: Biedformulier
Klik hier voor de veiling
Betreft een verhuurde bedrijfshal met inpandig kantoor-/kantineruimte van circa 155 m² BVO op de begane grond en circa 50 m² BVO op de verdieping. Het object is circa zeven meter hoog en beschikt over een elektrische overheaddeur. Bouwkundig is het object voorzien van een onderheide betonvloer, betonpanelen borstwering, sandwichpanelen gevels, bitumen dakbedekking op stalen damwandpanelen, constructie staal en hardhouten kozijnen. Er is gas-, water-, elektriciteits- en krachtstroomaansluiting in  de meterkast aanwezig alsmede radiatoren in kantoor/kantine. 

Urk - Zwolsche diep 6
Start veiling: dinsdag 15 januari om 10:30 uur.
Het is mogelijk om tot en met 14 januari 2019 een onderhands bod uit te brengen bij de verkoper.Gebruik hiervoor het: Biedformulier
Klik hier voor de veiling
Betreft een verhuurde bedrijfshal met inpandig kantoor-/kantineruimte van circa 310 m² BVO op de begane grond en circa 50 m² BVO op de verdieping. Het object is circa zeven meter hoog en beschikt over een elektrische overheaddeur. Bouwkundig is het object voorzien van een onderheide betonvloer, betonpanelen borstwering, sandwichpanelen gevels, bitumen dakbedekking op stalen damwandpanelen, constructie staal en hardhouten kozijnen. Er is gas-, water-, elektriciteits- en krachtstroomaansluiting in  de meterkast aanwezig alsmede radiatoren in kantoor/kantine. 

Urk - Zwolsche diep 8
Start veiling: dinsdag 15 januari om 11:00 uur.
Het is mogelijk om tot en met 14 januari 2019 een onderhands bod uit te brengen bij de verkoper. Gebruik hiervoor het ​​​​: Het biedformulier
Klik hier voor de veiling
Betreft een verhuurde bedrijfshal met inpandig kantoor-/kantineruimte van circa 155 m² BVO op de begane grond en circa 50 m² BVO op de verdieping. Het object is circa zeven meter hoog en beschikt over een elektrische overheaddeur. De bedrijfshal beschikt over een inpandig kantoor met ruimte op de begane grond van circa 18 m² BVO. Bouwkundig is het object voorzien van een onderheide betonvloer, betonpanelen borstwering, sandwichpanelen gevels, bitumen dakbedekking op stalen damwandpanelen, constructie staal en hardhouten kozijnen. Er is gas-, water-, elektriciteits- en krachtstroomaansluiting in  de meterkast aanwezig. Verwarming geschiedt middels een HR combi cv-installatie met bouwjaar 2004 alsmede radiatoren in kantoor/kantine. 

Combinatie - Urk - Zwolsche diep 2-6-8
Start veiling: dinsdag 15 januari 2019 om 11:30 uur.
Het is mogelijk om tot en met 14 januari 2019 een onderhands bod uit te brengen bij de verkoper. Gebruik hiervoor het ​​​​: Het biedformulier
Klik hier voor de veiling

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 20 december 2018

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 770 m2

Huisnummer 2: circa 205 m2 BVO
Huisnummer 6: circa 360 m2 BVO
Huisnummer 8: circa 205 m2 BVO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Urk, sectie D, nummer 2025.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2004
Bereikbaarheid Goed, nabij de A6 en aan het IJsselmeer.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Zwolsche Diep Nr. 2: circa € 15.949,- per jaar.
Zwolsche Diep Nr. 8: circa € 15.949,- per jaar.


Investeringsprofiel

 

Koopsom Online openbare veiling in opdracht van de eigenaar

Overig

 
Aanvullende informatie

Veilinggegevens:
Makelaar: Mart Bolle Vastgoed
Contactpersoon: Dhr. M. Bolle
Telefoon: 0527-683735
Email: martbolle@martbolle.nl

Algemeen:
Gemeente Urk
Internet: Gemeente Urk
Inwoners: ca. 20.652
Oppervlakte: ca. 11.54 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer K. P. Peereboom
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Online openbare veiling Urk

Zwolsche Diep 2-6-8, Urk
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Neem deze anti-spam pincode over:   
Uw reactie:
 

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.