Assen, op aanvraag

Assen, op aanvraag

op aanvraag
Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 1.150.000,- K.K. plus BTW (te verleggen)

Dit beleggingsobject betreft een vrijstaand bedrijfspand welke is gesitueerd op een royale kavel (circa 5.000 m²) en omvat twee units van circa 1.000 m² per stuk. Het pand heeft als bestemming volumineuze detailhandel.
Er is ruim voldoende parkeer mogelijkheid op eigen terrein. Daarnaast is er ruimte om bestaande ruimte aan achterzijde uit te bereiden (zie foto hieronder).

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging vrijdag 25 mei 2012

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 4.977 m2
Vloeroppervlakte 2.000 m2

Slechts 2.000 m² bebouwd / bouwgrond achter pand.

Kadastraal Kadastraal Gemeente Assen, sectie U nr 339, ter grootte van 49 are 77 ca.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1980
Bereikbaarheid Op 5 minuten van de afslag van de A28 (Assen Noord). Aan de rondweg van Assen gelegen, direct bij Praxis, Woonstory en Borgcentre.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Huurcontract 1) is ingegaan op 16 maart 1996 en loopt tot en met 15 maart 2001 (5 jaar). Aansluitende periode van telkens 5 jaar, derhalve tot en met 15 maart 2006.

Huurcontract 2) is ingegaan op 1 april 2004 en loopt tot en met 31 maart 2009 (5 jaar). Aansluitende periode van telkens 5 jaar, derhalve tot en met 31maart 2014.

Huurders Twee huurders, elk 1.000 m²

Investeringsprofiel

 

Huursom € 100.000,00 per jaar, exclusief BTW
Koopsom € 1.150.000,- K.K. plus BTW (te verleggen)
Factor 11,5

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag Assen, op aanvraag

Plattegronden

Assen, op aanvraag

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

op aanvraag, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.