Gorinchem, Langendijk 34

Gorinchem, Langendijk 34

Langendijk 34
4201 CH Gorinchem, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 140.000,- K.K.

Karakteristiek winkelpand van circa 95 m², gelegen in de historische kern van Gorinchem. Het object is momenteel verhuurd aan een 'home & living' winkel die zich hoofdzakelijk richt op de verkoop van interieurproducten in de landelijke stijl.

Het object is gerealiseerd omstreeks 1900, beschikt over een front van circa 3 meter en verkeert in een degelijke staat van onderhoud. Geheel is traditioneel opgebouwd met betonnen fundering, betonnen en houten begane grond vloer, dak van houten constructie (gedeeltelijk met pannen gedekt en gedeeltelijk plat dak) en gevels van sandwichpanelen. Verder is het pand voorzien van een epoxyvloer en vloerverwarming en de wanden zijn voorzien van net stucwerk. Het object is voorzien van houten kozijnen met grotendeels enkele beglazing. In de voorpui is isolerende beglazing aanwezig. Verwarming geschiedt middels een Bosch cv-installatie die in eigendom is.

Het object is gelegen in de histrorische winkelkern van Gorinchem. De gemeente Gorinchem kent een verzorgingsgebied van circa 36.500 mensen. De Langendijk is een winkelstraat met een diversiteit aan lokale ondernemers, boetiekjes en restaurants. Het object is gelegen in een voetgangersgebied. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen parkeergarages tegen betaling. Met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken middels bus (bushalte op loopafstand) alsmede per trein (NS-station op fiestafstand). Het centrum van Gorinchem is per auto bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15 en A27.  

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging woensdag 30 oktober 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 95 m2

Winkeloppervlak: circa 83 m²
Magazijn: circa 12 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Gorinchem, sectie C, nummer 5027-A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1900
Bereikbaarheid Goed, in het kernwinkelcentrum van Gorinchem, op vijf autominuten van het NS-station en nabij uitvalswegen richting de A15.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 15 september 2016
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar
Opzegtermijn: 3 maanden
Momenteel lopende tot: 15 september 2021
Huurprijs: € 950,- excl. btw per maand / € 11.400,- excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen. Er worden servicekosten in rekening gebracht ten behoeve van onderhoud en de cv-installatie.

Huurders Two Sisters Home & Living
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.500
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 11.400,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 140.000,- K.K.
Factor 12,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het appartementsrecht participeert in een actieve VvE, te weten 'Vereniging van eigenaars Langendijk 34-36'. Bijdrage per maand is € 75,-, hetgeen neerkomt op € 900,- per jaar. Het betreft een 106/320e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. 

Algemeen:
Gemeente Gorinchem
Internet: Gemeente Gorinchem
Inwoners: ca. 36.500
Oppervlakte: ca. 21.99 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Gorinchem

Langendijk 34, Gorinchem
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.