Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Bestevâerstraat 52-II

Amsterdam, Bestevâerstraat 52-II

Bestevâerstraat 52-II
1056 HP Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 340.000,- K.K.

Appartement van circa 62,5 m² GBO, gelegen in het hippe stadsdeel 'De Baarsjes' vlak naast de populaire wijk 'Oud-West' en nabij het bruisende centrum van Amsterdam. Het object is momenteel verhuurd aan een tweetal dames die middels de hospita regeling aan een derde dame onderverhuren. Twee huurders zijn op de arbeidsmarkt actief en één huurder studeert. Verhuurder heeft een goede relatie met de huurders.

Het object is gerealiseerd omstreeks 1930 en verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Vanuit de VvE is in 2018 de bitumineuze dakbedekking vervangen en is in 2017 de achterzijde geschilderd. Het object is voorzien van houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing. De wanden alsmede plafonds zijn voorzien van stucwerk. Er is een gemeenschappelijke keuken en badkamer die is voorzien van wastafel, douche en toilet. Vanuit de keuken is er een balkon bereikbaar. Verwarming geschiedt middels een Intergas cv-installatie uit 2005 die eigendom is.

De ligging is uitstekend, in de populaire wijk 'Baarsjes' en op slechts tien minuten loopafstand van 'De Dam' oftewel de historische kern van Amsterdam. Op een steenworp afstand is een grote diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en parken gelegen, waaronder het Rembrandtpark en Erasmuspark. Enkele hotspots die op loopafstand gelegen zijn: de Jordaan, Hallen, Foodhallen, Ten Katemarkt en een bioscoop. Om de hoek liggen diverse tramhaltes waarmee binnen vijftien minuten Amsterdam-Centraal te bereiken is. De Zuidas is met de bus binnen tien minuten te bereiken. Kinderdagverblijven en scholen zijn eveneens in dit stadsdeel te vinden. Omliggende wijken als 'Bos en Lommer' en het 'Marktkwartier' worden de komende jaren voorzien van diverse renovaties, hetgeen een positief beeld geeft voor de omgeving. Een prachtige plek voor zowel huurder als belegger.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 26 februari 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 63 m2

GBO Wonen: circa 62,5 m²
GBO Gebouw gebonden buitenruimte: circa 3,6 m²

De gebruiksoppervlakten (GBO) zijn opgebouwd conform de meetinstructies van de Waarderingskamer, NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Sloten, sectie L, 3294-A3
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Zeer goed, per openbaar vervoer en nabij rijkswegen A4, A5 en A10.
Energielabel B (Energie-index)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 september 2016
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 1.424,80 per maand / € 17.097,60 per jaar.
Huurprijs na indexatie per 1 maart 2019: € 1.467,- per maand /  17.604,- per jaar.

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Werkend-/studerend.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.343
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks met een maximaal percentage van 3%

Investeringsprofiel

 

Huursom € 17.604,- per jaar.
Koopsom € 340.000,- K.K.
Factor 19,3

Overig

 
Aanvullende informatie

Erfpacht:
Het object is gelegen op en voortdurend recht van erfpacht. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 262,60. Het huidige tijdvak loopt tot 16 juli 2054. Voorwaarden 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing. Canon op basis van aandeel metrage in de gemeenschap.

Vereniging van eigenaren:
Het object participeert in een actieve VvE bestaande uit appartementsrecht A1, A2, A3 en A4. Het betreft A3 dat bestaat uit 70/328e aandeel in de gemeenschap. De VvE bijdrage per maand bedraagt € 86,10 per maand, hetgeen neerkomt op € 1.033,20 per jaar. Er is een VvE beheerder die zorg draagt voor financieel beheer. Er is weinig geld in kas vanwege recent onderhoud aan dak en buitenschilderwerk.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: Gemeente Amsterdam
Inwoners: ca. 855.000
Oppervlakte: ca. 219.32 km²


Contact

 
Aanbieder de heer Sandor van Moort
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Bestevâerstraat 52-II, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.