Reek, Heijtmorgen 5

Reek, Heijtmorgen 5

Heijtmorgen 5
5375 AL Reek, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 795.000,- k.k.

Kloosterwoning van in totaal circa 742 m² bestaande uit 15 kamers in Reek. Het Klooster bestaat uit vier woningen en deze woning staat op een groot perceel van bijna 2.000 m² eigen grond en beschikt over een nette bestrate tuin met achterom.

Het object wordt verhuurd aan zorggroep ’t Zicht. Deze organisatie biedt zorg, wonen, dagactiviteiten en werk voor (jonge) mensen die kampen met autisme, een psychiatrische aandoening of andere beperkingen.

Reek is een dorp en voormalige gemeente in het noorden van de Nederlandse provincie Noord-Brabant tussen Schaijk en Grave, in de gemeente Landerd. Het object is uitstekend te bereiken door de ligging nabij de snelwegen A50 en A73.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 29 december 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 1.973 m2
Vloeroppervlakte 740 m2

Entree:
Via de imposante entree die zich onder de toren bevindt komt u in deze kloosterwoning. Via een royale entreehal komt u in de centrale hal van het voormalige klooster. Deze hal is een magnifieke ruimte met een enorme vide die voorzien is van een daklicht van glas in lood. Hierdoor is deze ruimte erg licht en biedt mogelijkheden om de hal meer te laten zijn dan alleen een hal. De huidige eigenaar heeft kosten noch moeite gespaard om deze centrale hal weer in oude luister te herstellen. Vanuit de hal kunt u links naar de eerste woonkamer en rechts naar de woonkeuken. 

Eerste woonkamer:
De eerste woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de kloosterwoning en kijkt uit over de binnenplaats. Deze ruimte is circa 48 m² groot en in 2010 helemaal gerenoveerd. Aan de voorzijde van de hal is een separate werkkamer van circa 10 m². Deze kamer bevindt zich nog in de staat zoals de huidige eigenaar het klooster heeft aangetroffen. 

Woonkeuken:
Indien u doorsteekt via de centrale hal komt u middels een doorgang in de woonkeuken. Deze woonkeuken, die van origine ook als woonkeuken in gebruik was heeft een vloeroppervlak van circa 30 m². De woonkeuken kijkt uit op de naastgelegen weiden met een nog relatief jonge kastanjeboom die in de zomermaanden voor de verkoelende schaduw kan zorgen. 

Bijkeuken:
Bijkeuken en tweede woonkamer Naast de woonkeuken is de bijkeuken gelegen. Hier zijn tevens twee toiletten gesitueerd. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de tweede grote (woon)kamer met een vloeroppervlak van circa 48 m². Deze (woon)kamer is opgesplitst in twee separate woon/slaapkamers. Vanuit deze woonkamer komt u weer in de gang met aan de linkerzijde de trapopgang naar de eerste verdieping en rechts weer een doorgang naar de centrale hal. Via een imposant trappenhuis komt u op de eerste verdieping. 

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers, een royale badkamer, een cv-ruimte en een overloop met een batterij aan inbouwkasten. Ook is hier vanaf een omloop een prachtig zicht op de centrale hal. De slaapkamers variërend in grootte van 12 en 15 m², 17 m² (2 stuks) en 20 m². De badkamer zelf meet maar liefst 17 m² en is sober doch doelmatig uitgevoerd. 

Tweede verdieping:
Via het trappenhuis komt u op de tweede verdieping. Op deze verdieping bevinden zich maar liefst zes slaapkamers, een douche- en toiletruimte, de torenkamer en de toegang tot het torentje met klok. De slaapkamers variërend in grootte van 12 en 15 m², 14 m² (2 stuks), 18 m² en 29 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van wastafel met warm en koud stromend water. Door de indeling kan deze verdieping gescheiden worden van het woonhuis op de begane grond en de verdieping.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Schaijk, sectie L, nummer 692
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1918

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 maart 2016
Termijn: vijf jaar
Verlenging: 1 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 maart 2021
Huurprijs: € 5.000,- per maand / € 60.000,- per jaar

Huurders zorggroep ‘t Zicht

Investeringsprofiel

 

Huursom € 60.000,00 per jaar
Koopsom € 795.000,- k.k.
Factor 13,3

Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Reek

Heijtmorgen 5, Reek
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.