Beleggingspanden.nl
Rotterdam, Beijerlandselaan 7a en 9a

Rotterdam, Beijerlandselaan 7a en 9a

Beijerlandselaan 7a en 9a
3074 EJ Rotterdam, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 595.000,- k.k.

Winkelruimte van circa 490 m² verdeeld over de begane grond en kelder, gelegen aan de levendige Beijerlandselaan 7-9 en pal tegenover de recent gerealiseerde 'Media Markt' te Rotterdam. Het object is reeds lange tijd verhuurd aan het geldwisselkantoor GWK Travelex, onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het meest recente funderingsonderzoek vanuit de gemeente Rotterdam geeft een goede fundering aan met een handhavingstermijn tot 2028. In het verleden rustte er een aanschrijving op het object aangaande onderhoud, hetgeen heeft geresulteerd in een volledige renovatie van het casco object. Gevolg hiervan is een toegankelijke VvE bijdrage. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De vloer bestaat deels uit tegels en deels uit tapijt. Er is een pantry met toiletruimte aanwezig en een groot magazijn aan de achterzijde. Verwarming geschiedt middels een Intergas Kompakt HRE cv-installatie. Er zijn diverse brandveiligheidsvoorzieningen aanwezig. Er is een NEN-3140 certificaat aanwezig voor de laagspanningsinstallaties.
Aan de voorzijde van het object bevindt zich een wachtruimte voor klanten met twee balies. Achter de balies bevindt zich een kantoorruimte met toegang tot het magazijn. Vanuit het magazijn is de kelder te bereiken. De kelder is droog, maar momenteel niet in gebruik door de huidige huurder. Aan de buitenzijde van het object bevindt zich een ATM.

GWK Travelex (voorheen het Grenswisselkantoor of kortweg GWK) is gespecialiseerd in de groothandel en retailverkoop van buitenlands geld en zakelijke betalingen. Op dit moment heeft GWK Travelex 50 vestigingen. Sinds 2004 is GWK Travelex onderdeel van Travelex, de grootste onderneming in wisselkantoren ter wereld. Wereldwijd heeft Travelex meer dan 1400 kantoren. Het kantoor aan de Beijerlandselaan is druk bezocht vanwege de multiculturele omgeving en bijhorende bankzaken richting landen van herkomst.

Het object is gunstig gelegen aan de levendige en opkomende Beijerlandselaan in de wijk Feijenoord. Het betreffende object is uniek in deze straat ten aanzien van vloeroppervlakte en biedt daarmee ontzettend veel potentie richting de toekomst. De afgelopen jaren is er door de gemeente Rotterdam en diverse beleggers fors geinvesteerd om de Beijerlandselaan aantrekkelijker te maken voor wonen, winkelen en werken. Met resultaat geziend de velen winkelformules, lokale ondernemers en horecagelegenheden die zich hier de afgelopen jaren hebben gevestigd. Grote publiekstrekker is de Media Markt met bijhorende parkeergarage die pal tegenover het object is gelegen. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A29.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging zaterdag 6 april 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 255 m2
Vloeroppervlakte 490 m2

Begane grond: circa 245 m²
Kelder: circa 245 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Rotterdam, sectie V, 5126-A1 en 5126-A2.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed, op loopafstand van diverse tramhaltes en nabij uitvalswegen richting de A15, A16 en A29.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 februari 2001
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 februari 2021
Huurprijs: € 3.928,- per maand / € 47.136,.- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders GWK Travelex
Zekerheidsstelling Waarborgsom

Investeringsprofiel

 

Huursom € 47.136,- per jaar.
Koopsom € 595.000,- k.k.
Factor 12,6

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve VvE aanwezig, genaamd 'Vereniging van Eigenaars Beijerlandselaan nummer 7 en 9' met een maandelijkse bijdrage van € 42,35 per appartementsrecht per maand, hetgeen neerkomt op € 508,20 per appartementsrecht per jaar. Het betreft een tweetal appartementsrechten die beiden 6/34e onverdeeld aandeel in de gemeenschap vormen. De VvE is ondergebracht bij een professionele beheerder, namelijk VvE-010.

Voorbehoud verkrijgen toestemming gemeente Rotterdam:
Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van toestemming van de gemeente Rotterdam ten behoeve van de verkoop van het object. Dit in verband met de investeringen die de gemeente Rotterdam heeft gedaan om het casco opstal te renoveren.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Gemeente Rotterdam
Inwoners: ca. 640.000
Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Beijerlandselaan 7a en 9a, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.