Rotterdam, Verboomstraat 104a

Rotterdam, Verboomstraat 104a

Verboomstraat 104a
3082 JR Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 205.000,- k.k.

Dubbele benedenwoning van circa 105 m² die is verdeeld over de begane grond en het souterrain, gelegen in de bruisende wijk Charlois te Rotterdam. Het object is momenteel verhuurd aan een organisatie die huisvesting biedt aan expats. Er zijn twee expats woonachtig in het object en er wordt verhuurd inclusief meubilering en stoffering.

Het object is gebouwd omstreeks 1939 en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object participeert in een actieve en gezonde VvE. Het geheel is voorzien van deels houten en deels kunststof kozijnen met islorerende beglazing. De plafonds bestaan gedeeltelijk uit houtwerk en gedeeltelijk uit stucwerk. Op de begane grond ligt een prachtige 'visgraat' parketvloer en het souterrain is voorzien van laminaat. De wanden bij keuken en toilet zijn betegeld. Verwarming geschiedt middels een in 2018 vernieuwde cv-installatie.
Op de begane grond bevindt zich een ruimte hal-/entrée met separaat toilet, een ruime woonkamer met toegang tot balkon en achtertuin alsmede een ruime keuken voorzien van een gaskookplaat, oven, losse Amerikaanse koelkast, afzuigschouw en dubbele spoelbak. In het souterrain zijn een tweetal ruime slaapkamers gesitueerd alsmede een inpandige berging met cv-opstelling en een ruime badkamer voorzien van bad, douche, dubbele wastafel, designradiator en mechanische ventilatie. Ook is er een tweede toilet aanwezig.

Het object is gelegen in Oud-Charlois, een wijk in opkomst. Steeds meer jonge stellen, tweeverdieners en expats weten de wijk te vinden. In de nabije omgeving bevinden zich diverse dagelijkse voorzieningen. Winkelcentrum Zuidplein is op fietsafstand gelegen alsmede het prachtige Zuiderpark. Op loopafstand bevindt zich een basisschool. Het object is uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer gezien de tramhaltes die in de straat zijn gelegen. Met de auto is het object eveneens goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A16 en A29.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 11 juni 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 105 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Charlois, sectie B, nummer 6819-A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1939
Bereikbaarheid Goed, gelegen nabij diverse metrohaltes en uitvalswegen richting de A15, A16 en A29.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 3 november 2018
Termijn: minimaal 6 maanden
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 3 mei 2019
Huurprijs: € 1.195,- per maand / € 14.340,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Twee expats vanuit B.V.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.195
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli

Investeringsprofiel

 

Huursom € 14.430,00 per jaar.
Koopsom € 205.000,- k.k.
Factor 14,2

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Momenteel is er een beheerder actief voor het object, te weten 365 beheer. Zij dragen zorg voor het financieel, technisch en administratief beheer tegen een tarief van € 60,50 per maand. Deze overeenkomst is ter overname, maar kan ook worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 kalendermaand. 

Vereniging van eigenaren:
Er is een gezonde en actieve VvE onder professioneel beheer, genaamd 'Vereniging van Eigenaren Verboomstraat 104 en Verboomstraat 104a'. Het object beschikt over 1/2e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Beiden appartementsrechten dragen zorg voor een bijdrage van € 100,- per maand / € 1.200,- per jaar. Het VvE beheer is uitbesteed aan VVE010.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Gemeente Rotterdam
Inwoners: ca. 615.000
Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

 
Aanbieder de heer Sandor van Moort
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Verboomstraat 104a, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.