Rotterdam, Prins Mauritssingel 89b

Rotterdam, Prins Mauritssingel 89b

Prins Mauritssingel 89b
3043 PD Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 185.000,- k.k.

Jaren '30 appartement van circa 75 m² met uitzicht op de singel, gelegen in de prettige woonwijk Overschie te Rotterdam. Het object is verhuurd aan een werkend stel particulieren.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud en is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping waarbij er sprake is van een 'Rotterdamse splitsing'. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en authentieke glas in lood. Aan de binnenzijde is het objectvoorzien van een mooie laminaatvloer en gestuukte plafonds met diverse inbouwspots. De keuken is voorzien van tegelwerk en diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis, combi-oven, afzuiginstallatie en vaatwasser. De badkamer is gedateerd en voorzien van ligbad met douchemogelijkheid. Op de begane grond bevindt zich de royale woonkamer met openslaande deuren naar de veranda en met toegang tot de achtertuin met schuur. Het achterste gedeelte van de woonkamer kan gebruikt worden als extra slaapkamer. Hier bevindt zich een wastafel. Op de eerste verdieping is één slaapklamer gesitueerd. Verwarming geschiedt middels een HR cv-ketel uit 2011. 

De ligging van het appartement is uitstekend nabij wijkwinkelcentrum Overschie, diverse parken, openbaar vervoer, Diergaarde Blijdorp, Rotterdam centrum en luchthaven Rotterdam The Hague Airport. De vele voorzieningen en het groen in de omgeving maken Overschie een aantrekkelijke wijk om te huren voor jonge particulieren. De aandacht voor Rotterdam-Noord blijft toenemen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar in verband met de ligging nabij knooppunt Kleinpolderplein waar de A13 en A20 elkaar kruizen.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 12 augustus 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 120 m2
Vloeroppervlakte 75 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Overschie, sectie C, nummer 4956-A1
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1934
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij diverse metrohaltes en op steenworp afstand van de A13 en A20.
Energielabel D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 20 augustus 2018
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: tussentijds niet opzegbaar en vervolgens 1 maand
Momenteel lopende tot: 20 augustus 2019
Huurprijs: € 1.100,- per maand / € 13.200,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Particulieren - stel
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.100
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli

Investeringsprofiel

 

Huursom € 13.200,00 per jaar.
Koopsom € 185.000,- k.k.
Factor 14,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er is een serviceontract met een beheerder aanwezig voor administratief, financieel en technisch beheer. De maandelijkse bijdrage is € 39,95. Dit contract is ter overname.

Vereniging van eigenaren:
Het object is onderdeel van een recent geactiveerde VvE genaamd 'Vereniging van eigenaren Prins Mauritssingel 89 en 89b'. Het appartementsrecht A1 beschikt over 1/2e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. De opstalverzekering is door de eigenaren van beiden appartementsrechten reeds voldaan voor 2019. Er is geen reserve aanwezig. De VvE bijdrage wordt nog bepaald. 

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Gemeente Rotterdam
Inwoners: ca. 642.000
Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Prins Mauritssingel 89b, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.