Beleggingspanden.nl
Voorburg, Rozenboomlaan 47

Voorburg, Rozenboomlaan 47

Rozenboomlaan 47
2271 VR Voorburg, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 202.500,- k.k.

Winkelruimte van circa 82 m², gelegen in een hofje aan de doorgaande Rozenboomlaan te Voorburg. Het object is reeds jarenlang verhuurd aan een Italiaanse traiteur met een zeer goede reputatie. 

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het object is voorzien van houten kozijnen met enkel glas en originele glas in lood ramen aan de voorzijde. Aan de binnenzijde is het object voorzien van een systeemplafond met inbouwspots, tegelvloer en deels laminaat. Verwarming geschiedt middels een eigen cv-installatie. Er is een eigen elektra en watermeter. Er is een ruime winkelruimte met aan de achterzijde de mogelijkheid om een delicatesse op locatie te nuttigen. Aan de linkerzijde van het object is er een keuken en aan de rechterzijde bevindt zich een kantoor, berging en toilet met fonteintje. 

De huurder is sinds 2006 gevestigd op deze locatie en heeft in het naastgelegen pand sinds korte tijd ook een restaurant waar de klant de gerechten van de traiteur kan proeven. De huurder heeft tevens een catering. De grote pijler is het Italisaanse wijnassortiment dat rechtstreeks afkomstig is uit Italie. 

Het object is gelegen aan een hofje met circa vijftien parkeerplaatsen met de mogelijkheid om met blauwe kaart gratis te parkeren. De Rozenboomlaan is dé verbindingsweg tussen het oude karakteristieke centrum van Voorburg en het 'nieuwe centrum'. Het straatbeeld wordt gekenmerkt door voornamelijk woonruimte en veel groen. Diverse parken zijn op loopafstand gelegen waaronder het Juliana-Bernhardpark, Vreugd en Rust, Boerenbos, Central Park en Noteboompark. Op slechts één kilometer afstand bevindt zich het NS-station van Voorburg. Bushaltes zijn in de straat gelegen. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en A12 die samenkomen bij het nabijgelegen knooppunt Ypenburg.   

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging vrijdag 15 maart 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 132 m2
Vloeroppervlakte 82 m2

Bron: BAG-Viewer

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Voorburg, sectie E, nummer 9171-A1.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1929
Bereikbaarheid Goed, nabij het centrum van Voorburg en Den Haag, bushaltes en uitvalswegen richting de A4 en A12.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 februari 2006
Termijn: 5 jaar
Verlenging: 5 jaar + onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 1.305,36 excl. btw per maand / € 15.664,32 excl. btw per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Il Tortellino
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli

Investeringsprofiel

 

Huursom € 15.664,- per jaar.
Koopsom € 202.500,- k.k.
Factor 12,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het object is onderdeel van een slapende VvE met twee appartementsrechten A1 en A2, te weten 'Vereniging van eigenaren Rozenboomlaan 47/49'. Het betreffende object bezit 1/3 onverdeeld aandeel in de gemeenschap en heeft 1 van de 2 stemmen. Kozijnen en hang en sluitwerk vallen niet onder het gemeenschappelijk onderhoud. 

Algemeen:
Gemeente Voorburg-Leidschendam
Internet: Gemeente Voorburg-Leidschendam
Inwoners: ca. 75.017
Oppervlakte: ca. 35.6 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Voorburg

Rozenboomlaan 47, Voorburg
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.