Beleggingspanden.nl
Maquette Voorlopig Ontwerp

Breda, Hazepad 17

Hazepad 17
4825AV Breda, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  

Ontwikkeling bedrijfsverzamelgebouwen Hazepad 17 te Breda. In ontwikkeling zijnde nog te realiseren bedrijfsverzamelgebouwen op industrieterrein de "Krogten" in Breda.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Projectontwikkeling
Laatste wijziging maandag 19 mei 2008

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 4.863 m2
Vloeroppervlakte 1.640 m2

In beginsel wordt er gestart met bedrijfsverzamelgebouw A welke bestaat uit 9 units van circa 180 M2 BVO

In een later stadium volgen de andere nog te realiseren bedrijfsverzamelgebouwen in overleg met toekomstige huurders en kopers.

Kadastraal Breda ,sectie C,perceelsnummer 2011 en 2112
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar Nieuwbouw
Bereikbaarheid Gunstig gelegen nabij diverse uitvalswegen in Breda waaronder de A59, na herinrichting direct gelegen aansluiting op de Konijnenberg waar makro en Office centre gevestigd zijn.

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Diverse units nog beschikbaar

Inmiddels zijn 6 units verkocht en kan de bouw gestart worden.


Investeringsprofiel

 


Overig

 
Aanvullende informatie

Het terrein is gelegen op bedrijventerrein De Krogten, in het noordoosten van Breda. Het terrein stamt uit de jaren vijftig en biedt ruimte aan 130 bedrijven met circa 7000 arbeidsplaatsen.Momenteel vindt er een grote revitalisering plaats door de gemeente Breda en de ondernemers en diverse ontwikkelaars aangaande gebouwen en infrastructuur.


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Stefan Bassant en/of Tobias de Graaf
Business Development
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Maquette Voorlopig Ontwerp Maquette Voorlopig Ontwerp Maquette Voorlopig Ontwerp Maquette Voorlopig Ontwerp Maquette Voorlopig Ontwerp Maquette Voorlopig Ontwerp Kavel / perceel Locatie Ontwikkelingslocatie

Plattegronden

Locatie Hazepad 17 te Breda

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Breda

Hazepad 17, Breda
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.