Schiedam, Paulus Potterstraat 28

Schiedam, Paulus Potterstraat 28

Paulus Potterstraat 28
3117 XE Schiedam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 275.000,- k.k.

Jaren '30 tussenwoning van circa 141 m², op korte afstand van de metro en diverse winkelvoorzieningen waaronder de supermarkt COOP. Thans is de woning opgedeeld in drie semi-zelfstandige wooneenheden.

Aan de buitenzijde is het object degelijk onderhouden met gevelherstel uitgevoerd in 2009 en een dak stammende uit 2015. Van binnen is het object recent vrijwel geheel gerenoveerd en voorzien van nieuw leidingwerk, nieuwe elektra evenals brand- en geluidsisolatie (in de tussenvloeren) en centrale verwarming (Remeha). Daarnaast is het object vrijwel volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

De wooneenheden zijn allen voorzien van een eigen keukenblok met gas- of inductiekookplaat en doucheruimte. Er is sprake van drie toiletten in de gemeenschappelijke ruimten; één op de begane grond, één op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. De oppervlaktes per wooneenheid variëren van 27,5 tot 49 m² en ieder voorzien van een eigen buitenruimte.

Alle huurders zijn jong werkenden (werkzaam in de regio groot Rotterdam) en betalen een kale huur van € 570,- per woning. Leuk object waarmee zeer goed kan worden ingespeeld op de toenemende behoefte naar huurwoningen in de regio groot Rotterdam. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging woensdag 28 augustus 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 100 m2
Vloeroppervlakte 141 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Schiedam, sectie M, nummer 4906
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1930
Bereikbaarheid Goed.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
VerdiepingIngangsdatumOppervlakte
wooneenheden
Kale huur p/mKale huur p/j
Begane grond31-12-2018Circa 40 m²€ 570,00€ 6.840,00
1e verdieping01-01-2019Circa 49 m²€ 570,00€ 6.840,00
2e verdieping01-01-2019Circa 30 m²€ 570,00€ 6.840,00
TOTAAL Circa 119 m²*€ 1.710,00€ 20.520,00


Bovenop de kale huren wordt tevens een voorschot in rekening gebracht ten behoeve van het gas, water en elektra alsmede servicekostencomponent voor overige leveringen en diensten. 

*Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580. Tevens zijn bovengenoemde oppervlaktematen exclusief de gemeenschappelijke ruimten. 

Huurders Jong werkenden.
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 3.600
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 20.520,00 kale huur per jaar.
Koopsom € 275.000,- k.k.
Factor 13,4

Overig

 
Aanvullende informatie

Voordeel overdrachtbelasting:
Het voordeel van overdrachtsbelasting komt ten goede van de verkoper.

Algemeen:
Gemeente Schiedam
Internet: https://www.schiedam.nl
Inwoners: 77.868
Oppervlakte: ca. 19,86 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28

Plattegronden

Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28 Schiedam, Paulus Potterstraat 28

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Schiedam

Paulus Potterstraat 28, Schiedam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.