Bedrijfspand

Curaçao, Santa Rosaweg 122

Santa Rosaweg 122
Willemstad.

Verkocht Verkocht  € 2.850.000,- K.K.

Op Curaçao gelegen zakelijk verhuurd onroerend goed met factor 12,5% rendement.
Het betreft een 2 tal bedrijfspanden welke voor vele doeleinden geschikt zijn en zeer goed bereikbaar zijn. De bebouwingen: Op het terrein bevinden zich 2 gebouwen, een transformatorgebouw en een volledig geasfalteerd parkeerterrein. De kavel is verder voorzien van betonblokken keermuren,looppaden,wegbanden alsmede beplanting.

Bijzonderheden: de gebouwen zijn qua constructie gelijk aan elkaar. alleen 1 gebouw is langer dan de andere.

Curaçao is momenteel erg in opkomst. De prijzen van onroerend goed stijgen onevenredig hard t.o.v. Nederland. De vooruitzichten zijn erg goed.

Een taxatierapport van de waarde van de panden is aanwezig. De door ons vermelde bedragen zijn omgerekend van Antilliaanse guldens naar euro's. Er kan enige afwijking zijn i.v.m.de wisselkoers fluctuaties

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Curacao
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 1 september 2008

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 5.716 m2
Vloeroppervlakte 1.735 m2

Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2000
Bereikbaarheid Pand ligt aan drukke verkeersader

Contractinformatie

 
Huurgegevens

De panden worden momenteel verhuurd voor langere termijn door de overheid op Curaçao. De huuropbrengsten zijn omgerekend naar euro's ongeveer € 355.000 per jaar. Er staat momenteel nog een gedeelte van 1 pand leeg, welke te verhuren is voor ongeveer € 50.000 euro per jaar. De verhuurfactor is bij totale bezetting maar liefst ruim 14%.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 350.000,00 ca. per jaar
Koopsom € 2.850.000,- K.K.
Factor 8,1

Overig

 
Aanvullende informatie


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Curaçao

Santa Rosaweg 122, Willemstad
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.