Hulst, Steenstraat 33

Hulst, Steenstraat 33

Steenstraat 33
4561AR Hulst, Zeeland.

Verkocht Verkocht  € 715.000,- K.K.

Schitterend monumentaal kantoorgebouw op de begane grond, gelegen aan de Steenstraat 33 Hulst. De ruimte is gelegen in het centrum van deze vestingstad en heeft een totaal bruto vloeroppervlakte van 873 m² welke zich kenmerkt door een frisse en moderne uitstraling. De ruimte is in 2018 zeer grondig gerenoveeerd en na renovatie in gebruik genomen door een mooie mix van kwalitatief goede huurders.

In totaal is het verhuurbaar vloer oppervlak onderverdeeld in elf units, waarvan er momenteel tien zijn verhuurd. Het pand is onder meer voorzien van airco-units, keuken, gestucte wanden, dubbele heren- en dames toiletgroep en glazen wanden.

Het object maakt deel uit van het winkelgebied van Hulst. De kantoorruimte is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeermogelijkheden doen zich voor op parkeerterrein "de Grote Markt" (betaald). Verder zijn er mogelijkheden voor parkeervergunningen voor pandeigenaren en kantoorhuurders in de binnenstad. 

Het bestemmingsplan “Binnenstad Hulst” van de gemeente Hulst heeft als enkelbestemming “Centrum” in combinatie met dubbelbestemming “Waarde - Archeologie 1”. Dit maakt onder andere de volgende activiteiten mogelijk: detailhandel, dienstverlening, horeca, kantoor, sport.

 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging donderdag 16 januari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

BVO: circa 873 m² (inclusief kelder)
VVO: circa 525 m² (op begane grond)

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hulst, Sectie A nummer 3319 A15
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1710/1850
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Actuele huurstroom: € 81.747,60 per jaar (inclusief servicekosten)

Servicekosten: € 15.750,- per jaar

Huursom na aftrek servicekosten: € 65.997,60

In de bovengenoemde huur zijn de huuropbrengsten van de twee kelders nog niet meegenomen. Deze zijn momenteel niet verhuurd. Gedetailleerde huurgegevens zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Huurders

Tempo Team, Arrangé, Van der Vlugt Accountants, Claassen Moolenbeek & Partners, Architectenbureau Lockerfeer, Delta Plus, Dutch Travel Guru, Psychologiepraktijk, Administratiekantoor Zeeland, Van der Wiele Bedrijfsadvies.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 65.997,00 per jaar.
Koopsom € 715.000,- K.K.
Factor 10,8

Overig

 
Aanvullende informatie

VvE:
Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 3.728,13 per jaar.

Monument:
Het object is aangemerkt als Rijks- en Gemeentelijk Monument.

Algemeen:
Gemeente Hulst
Internet: https://www.gemeentehulst.nl/
Inwoners: 27.432
Oppervlakte: ca. 251.1 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hulst

Steenstraat 33, Hulst
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.