Eindhoven, Herman Gorterlaan 145

Eindhoven, Herman Gorterlaan 145

Herman Gorterlaan 145
5644 SH Eindhoven, Noord-Brabant.

Verkocht Verkocht  € 127.500,- k.k.

Verhuurd tweekamerappartement van circa 69 m² gelegen in het appartementencomplex Kortonjo, op circa vijf minuten fietsafstand van de Roostenlaan met diverse winkelvoorzieningen (onder andere de Albert Heijn). Het appartement is gelegen op de vierde verdieping van het complex en is middels lift te bereiken. 

Goed onderhouden, voorzien van een nieuwe pvc-vloer alsmede nieuw stucwerk. Voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing en blokverwarming voor het gehele complex. Het appartementencomplex is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder en biedt alle faciliteiten dienaangaande. Tevens is er naast het complex een bushalte gelegen en daarmee een directe verbinding met het centrum van Eindhoven. 

Thans verhuurd aan een werkende mevrouw die hier uitstekend op haar plek zit. Ook in Noord Brabant blijft de vergrijzing de komende jaren toenemen en met dit keurige appartement kan zeer goed op deze vraag uit de markt worden ingespeeld. 

De marktwaarde vrij van huur en gebruik ligt thans op € 134.000,- k.k. voor een dergelijk appartement. Indien de huurovereenkomst zou worden opgezegd, heeft het appartement dus ook de potentie om door te worden verkocht aan een eindgebruiker en hiermee een stuk winst te behalen. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging vrijdag 12 juli 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 69 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Stratum, sectie C, nummer 1243 A-72
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1969
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 april 2016
Termijn: 12 maanden
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende voor: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 883,20 bruto per maand / € 10.598,- bruto per jaar*

*Bovengenoemde huursom is inclusief een vergoeding voor de leveringen en diensten (o.a. Housing XL, stoffering, keukenapparatuur, gebruikerslasten VvE en voorschot energiekosten). 

Kosten gebruikerslasten VvE (conform begroting 2018)
€ 102,26 per maand / € 1.227,12 per jaar. 

Huuropbrengst na aftrek gebruikerslasten:
€ 755,94 per maand / € 9.071,28 per jaar

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 850

Investeringsprofiel

 

Huursom € 9.071,00 per jaar
Koopsom € 127.500,- k.k.
Factor 14,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er is sprake van een actieve VvE met een bijdrage van € 315,13 per maand. Waarvan circa € 102,26 per maand aan gebruikerslasten die worden doorbelast aan de huurder. Per saldo resteert voor de eigenaar een VvE-bijdrage van € 212,87 per maand / € 2554,44 per jaar. 

Algemeen:
Gemeente Eindhoven
Internet: www.eindhoven.nl
Inwoners: 231.618
Oppervlakte: ca. 88,87 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145 Eindhoven, Herman Gorterlaan 145

Plattegronden

Eindhoven, Herman Gorterlaan 145

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Eindhoven

Herman Gorterlaan 145, Eindhoven
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.