Den Haag, Prinsestraat 43-45

Den Haag, Prinsestraat 43-45

Prinsestraat 43-45
2513 CA Den Haag, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 779.000,- K.K.

Woon-/winkelpand op een A-locatie in het Hofkwartier, het oude centrum van Den Haag. Het pand is volledig verhuurd. De turn key appartementen zijn geheel gemeubileerd en geoutilleerd. 

Het object is gebouwd aan het eind van de 19e eeuw maar is geheel gerestaureerd en voorzien van centrale verwarming, ramen met dubbel glas en geïsoleerde wanden, vloeren en dak. 

Prinsestraat 43 betreft een winkelruimte, bestaande uit een begane grond en souterrain. Prinsestraat 45 bestaat uit twee lichte en modern gerenoveerde appartementen op een absoluut geweldige locatie, op één minuut lopen van de openbare Paleistuinen, de Sint Jacobskerk uit de 15e eeuw en het Koninklijk Paleis. 

Het pand is gelegen in het gewilde oude centrum van Den Haag met theaters, internationale restaurants, winkels, clubs en café's en verschillende warenhuizen op een steenworp afstand. Met openbaar vervoer dichtbij en het postkantoor en een grote supermarkt om de hoek.

Prinsestraat 43
De winkel bevindt zich in een drukke winkelstraat, een zeer gewilde A-locatie behorend bij het winkel-district van het centrum. Er kan geparkeerd worden, voor het pand is een parkeermeter. De winkelruimte bestaat uit een begane grond met hoog plafond (360 cm) met een etalageraam, centrale verwarming en toilet. Met een korte trap is het souterrain bereikbaar wat ook tot winkelruimte is in te richten (260 cm hoog). Hier bevindt zich een verplaatsbare berging en de cv-ketel. 

Prinsestraat 45 B 
De ingang van 45B bevindt zich op de eerste verdieping. Hier is een kleine lobby met een kast voor opslag en de wasmachine en droger. Deze verdieping heeft een modern ingerichte woonkamer en een volledig ingerichte open keuken. Via de wenteltrap kan de gemeubileerde slaapkamer en badkamer bereikt worden.

Prinsestraat 45 A
De ingang van 45A bevindt zich op de tweede verdieping. Met een korte trap bereikt u de derde verdieping en het appartement. Deze verdieping heeft een modern ingerichte en zeer lichte woonkamer en keuken. Via de glazen schuifdeuren kan de badkamer, voorzien van ligbad, bereikt worden. Ook dit appartement beschikt over een wenteltrap welke toegang geeft tot de slaapkamer. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging donderdag 13 februari 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 178 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente ‘s Gravenhage, Sectie D, nummer 1039
Bouwjaar 1935
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
AdresRuimteOpp v.v.oBruto huur p/mBruto huur p/j
Prinsestraat 43Winkel67,50 m²€ 1.433,- € 17.196,-
Prinsestraat 45 aAppartement60,25 m²€ 1.150,-€ 13.800,-
Prinsestraat 45 b Appartement 50,90 m²€ 1.500,- € 18.000,-
Totaal 178,65 m²€ 4.083,-€ 48.996,-


Servicekosten: € 6.000,- per jaar

Huuropbrengst na aftrek van kosten: € 42.996,- per jaar


Investeringsprofiel

 

Huursom € 42.996,00 per jaar
Koopsom € 779.000,- K.K.
Factor 18,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Den Haag
Internet: Gemeente Den Haag
Inwoners: ca. 524.882
Oppervlakte: ca. 98.1 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Den Haag

Prinsestraat 43-45, Den Haag
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.