Amsterdam, Bezaanjachtplein 263

Amsterdam, Bezaanjachtplein 263

Bezaanjachtplein 263
1034 CR Amsterdam, Noord-Holland.

Te koop Te koop  € 812.500,- k.k. (btw belaste levering)

Winkelruimte van circa 257 m² BVO, gelegen in het moderne en hippe winkelcentrum 'De Banne' in Amsterdam-Noord. Het winkelcentrum is gerealiseerd in 2013 en sinds de oplevering verhuurd aan de continentaal opererende winkelformule Zeeman. 

De winkelruimte verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt over een aantrekkelijke frontbreedte van circa 15,6 meter en een diepte van 16.5 meter. Het geheel is voorzien van een betegelde vloer, systeemplafond met verlichtingsarmaturen en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het object participeert in een actieve en gezonde VvE.

Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan: ''Banne Buiksloot II'' met als bestemming Gemengd-1. Hieronder vallen onder andere: detailhandel, horeca I, horeca III, horeca IV, kantoren en consumentverzorgende dienstverlening op de 1e en 2e bouwlaag alsmede supermarkten op de 2e bouwlaag. 

Winkelcentrum Banne is 'het paradepaardje' van de stadsvernieuwing in Amsterdam-Noord met circa dertig winkeliers. Het winkelcentrum herbergt zowel landeljike winkelformules alsmede lokale retailers en horeca. Onder andere Kruidvat, Trekpleister, Lidl, Sport 2000 en Primera zijn er gevestigd. Daarnaast is er een sportgelegenheid, huis van de wijk en bibliotheek. Parkeren kan op het bijgelegen parkeerterrein en in de parkeergarage met meer dan 400 parkeerplekken. Parkeren is in de parkeergarage het eerste uur en op zondag gratis. Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer middels diverse nabijgelegen bushaltes en per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de nabijgelegen A10.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging woensdag 18 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 257 m2

Er is een meetrapport conform NEN 2580 aanwezig.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie AM, nummer 992-A24.
Eigendomssituatie Erfpacht
Bouwjaar 2013
Bereikbaarheid Zeer goed, nabij diverse bushaltes en uitvalswegen richting de A10.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 8 februari 2013
Termijn: 10 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 7 februari 2023
Huurprijs: € 67.716,80 per jaar, te vermeerderen met btw * 

* na aftrek van de VvE bijdrage. Bruto huurprijs is € 76.216,80 per jaar, te vermeerderen met btw. 

Huurders Zeeman textielSupers B.V.
Zekerheidsstelling Bankgarantie € 20.570
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 januari.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 67.717,00 per jaar, te vermeerderen met btw
Koopsom € 812.500,- k.k. (btw belaste levering)
Factor 12,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Er  is een actieve en gezonde VvE met een jaarlijkse bijdrage van € 18.384,80. Hiervan wordt een deel betaald door de huurder, te weten € 8.499,96 per jaar. De jaarlijkse bijdrage die voor rekening van de verhuurder komt bedraagt: € 9.884,84 per jaar.

Erfpacht:
Het recht van erfpacht voor onbepaalde tijd van het onderappartementsrecht, recht gevende op het uitsluitend gebruik van de commerciële ruimte gelegen op de eerste verdieping (niveau 1) van het gebouw, thans plaatselijk onbekend en ongenummerd (bouwnummer W22), kadastraal bekend kadastraal gemeente Amsterdam, sectie AM, complexaanduiding 992-A, appartementsindex 24;   uitmakende het zesentwintig/zevenhonderdnegenenvijftigste (26/759e)onverdeeld aandeel in de gemeenschap, zijnde het hoofdappartementsrecht 1.

Deze uitgifte in erfpacht geschiedt onder de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 te Amsterdam, vastgesteld door de raad van de gemeente Amsterdam bij besluit van vijftien november tweeduizend nummer 689, ingeschreven ten kantore van de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers destijds te Amsterdam op zeven en twintig december tweeduizend in register Hypotheken 4, deel 17109 nummer 37, welke bepalingen geacht worden woordelijk onderdeel uit te maken van deze akte, hierna te noemen: ''Algemene Bepalingen 2000''. 

De erfpachtcanon is afgekocht ten behoeve van het eerste tijdvak van 50 jaar tot 31 december 2060.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: Gemeente Amsterdam
Inwoners: ca. 859.732
Oppervlakte: ca. 219 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Bezaanjachtplein 263, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.