Terneuzen, Noordstraat 107-109

Terneuzen, Noordstraat 107-109

Noordstraat 107-109
4531 GE Terneuzen, Zeeland.

Te koop Te koop  € 1.475.000,- k.k.

Twee winkelruimten van respectievelijk 745 m² en 394 m², gelegen in de hoofdwinkelstraat van het Zeeuwse Terneuzen. De ruimten worden momenteel gehuurd door een provinciaal actief Fashion & Lifestyle winkel en de continentaal opererende discounter Takko Fashion.

Beiden objecten verkeren in uitstekende staat van onderhoud. Noordstraat 109 beschikt tevens over een ingang aan de naastgelegen Arsenaalstraat. Het geheel is volledig gerenoveerd en uitgebouwd. De ruimten  beschikken over een systeemplafond met deels verlichtingsarmaturen en deels inbouwspots alsmede betonnen vloeren met deels zijl en deels luxe plavuizen. De winkels zijn voorzien van airco, mechanische ventilatie en diverse beveiligings-en camerasystemen. De ruimtes beschikken over een magazijn aan de achterzijde met toiletten, pantry en personeelsruimte. Beiden panden beschikken voor de brandveiligheid over een achterom met brandopgang. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Terneuzen Centrum' met enkelbestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, ambachtelijke bedrijvigheid, kantoor, horeca, maatschappelijke voorzieningen en zakelijke dienstverlening toegestaan. 

Het object is gelegen aan het einde van de hoofdwinkelstraat van Terneuzen en grens aan een U-vormige strip met winkels waaronder C&A, Bakker Bart en een supermarkt. Het kernwinkelcentrum van Terneuzen biedt een breed aanbod aan lokale retailers, horeca en landelijke winkelformules waaronder: Zeeman, Kruidvat, Miss Etam, Vero Moda, Jack & Jones, Pearle, Hema, Hans Anders, Jeans Center, Eyewish en Hunkemoller. Terneuzen groeide in 2018 ten aanzien van inwonersaantal. Er wordt veel nieuwbouw gerealiseerd, met name in de wijk Othene. De komende jaren werkt de gemeente middels Masterplan Terneuzen hard aan de groei als toeristische trekpleister. Zo is de markt in het centrum opnieuw ingericht en wordt de veerhaven opgeknapt. Aan de Kennedylaan-West is een nieuw winkelcentrum gerealiseerd en de renovatie van de Scheldeboulevard staat hoog op de agenda. Tot slot stijgt het aantal arbeidsmigranten de komende jaren flink door de groei van een aantal grote bedrijven in de regio.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Winkelpand
Laatste wijziging donderdag 19 november 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 1.139 m2

Bomont: circa 745 m²
Takko Fashion: circa 394 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Terneuzen, sectie L nummer 3316
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Takko Fashion - 107:
Ingangsdatum: 1 maart 2009
Termijn: 10 jaar
Verlenging: 3 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 28 februari 2022
Huurprijs: € 65.000,- excl. btw per jaar.

Bomont - 109:
Ingangsdatum:
1 januari 2018
Termijn: 5 jaar
Verlenging: telkens 5 jaar
Opzegtermijn: 1 jaar
Momenteel lopende tot: 1 januari 2023
Huurprijs: € 122.280,- excl. btw per jaar.

Totale huursom: € 187.280,- excl. btw per jaar.

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Bomont BV, Takko Fashion

Investeringsprofiel

 

Huursom € 187.200,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 1.475.000,- k.k.
Factor 7,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren: 
Een gedeelte van het object participeert in een VvE. De VvE is alleen verantwoordelijk voor de opstalverzekering.

Algemeen:
Gemeente Terneuzen
Internet: https://www.terneuzen.nl/
Inwoners: 54.473
Oppervlakte: ca. 317,8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Karel Hienekamp
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Terneuzen

Noordstraat 107-109, Terneuzen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.