Rotterdam, Galjootstraat 12B

Rotterdam, Galjootstraat 12B

Galjootstraat 12B
3028 VL Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 130.000,- K.K.

Appartement van circa 54 m², gelegen in de levendige wijk Oud Mathenesse, te Rotterdam-West. Het appartement is verhuurd aan een particulier.

Het appartementsrecht participeert in een gezonde en actieve VvE en is gerealiseerd omstreeks 1950. In 2017 is het appartement aan de binnenzijde volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe keuken, volledig betegeld toilet en badkamer, stucwerk, deuren, laminaat vloeren, thermostaat en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie die eveneens in 2017 is vervangen. Het appartement beschikt over een woonkamer en twee slaapkamers. Aan de voorzijde alsmede achterzijde bevindt zich een balkon. Op de begane grond heeft ieder appartementsrecht de beschikking over een separate  berging.

Het object is gelegen op de grens tussen Rotterdam en Schiedam. Op loopafstand bevinden zich een tweetal supermarkten (Lidl, Dirk van den Broek) en de Franselaan met een diversiteit aan dagelijkse voorzieningen. Eveneens op loopafstand bevinden zich het Wellant college Rotterdam en Sportpark-West. Op 750 meter bevindt zich het centrum van Schiedam evenals het NS-station. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de straat. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A13 en A20.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging maandag 2 september 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 54 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Rotterdam, sectie AA, nummer 2259 A-4.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1950
Bereikbaarheid Zeer goed, op loopafstand van NS-station Schiedam en nabij diverse uitvalswegen richting de A4, A13 en A20.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 30 november 2017
Termijn: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Huurprijs: € 735,- per maand / € 8.820,- per jaar.*

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

*De huidige huurprijs bedraagt € 700,- per maand. Per 1 juli 2019 bedraagt de huurprijs    € 735,- per maand na indexatie.

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 1.400
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 8.820,00 per jaar.
Koopsom € 130.000,- K.K.
Factor 14,7

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het object participeert binnen een actieve en gezonde VvE. In totaal bestaat de VvE uit acht appartementsrechten waarbij het betreffende appartementsrecht 7/57e onverdeeld aandeel in de gemeenschap betrekt. Een makelaar draagt de verantwoordelijkheid voor het VvE beheer. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 161,05, hetgeen op jaarbasis neerkomt op € 1.932,60 per jaar.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Gemeente Rotterdam
Inwoners: circa. 623.652
Oppervlakte: ca. 304 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Galjootstraat 12B, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.