Beleggingspanden.nl
Almere, Annie M.G. Schmidtweg 227-229

Almere, Annie M.G. Schmidtweg 227-229

Annie M.G. Schmidtweg 227-229
1060 LG Almere, Flevoland.

Te koop Te koop  € 1.200.000,- k.k.

Op bedrijventerrein Gooisekant in Almere bevindt zich dit multifunctionele bedrijfsgebouw, bestaande uit ca. 520 m² kantoorruimte en ca. 410 m² bedrijfsruimte.

Op de begane grond bevindt zich de entree, wachtruimte, kantoor, kantine en een archief. De eerste verdieping is opgedeeld in een verkoopafdeling, directiekantoor en een spreekkamer. De bedrijfshal bevindt zich aan de achterkant van het gebouw en is voorzien van heaters, een grote overheaddeur en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m². Verder beschikt het object over 14 parkeerplaatsen. 

Het object is reeds verhuurd aan CIAT Nederland B.V. tot en met 1 juli 2022. CIAT biedt een breed assortiment aan oplossingen voor airconditioning, verwarming, koeling en luchtbehandeling en begeleidt bedrijven en particulieren vakkundig op het gebied van duurzame oplossingen voor comfort, kwaliteit en energiebeheer.

Gooisekant is een bedrijventerrein met een grote verscheidenheid aan bedrijven. Dat geldt zowel voor het soort bedrijven als voor het soort gebouwen. Het bedrijventerrein bestaat uit meer dan 160.000 m² bedrijfsruimte en meer dan 100.000 m² kantoorruimte.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend via de A6, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam en Utrecht. Per openbaar vervoer is de reistijd vanaf het Centraal Station tot het object circa 30 minuten. 

Op het perceel is het bestemmingsplan "Gooisekant en De Uitgeverij" van kracht. De enkelbestemming "Gemengd-1" maakt onder andere de volgende functies mogelijk: bedrijven, detailhandel, cutuur en ontspanning. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 14 mei 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Gooisekant, sectie Q nummer 6829
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 01 januari 2002
Termijn: 10 jaar
Momenteel lopende tot: 01 juli 2022
Huurprijs: € 91.636,- 

Huurders CIAT Nederland B.V.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 91.636,00 exclusief btw per jaar
Koopsom € 1.200.000,- k.k.
Factor 13,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente: Almere
Internet: www.almere.nl
Inwoners: ca. 201.000
Oppervlakte: ca. 249 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Almere

Annie M.G. Schmidtweg 227-229, Almere
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.