Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Jan Hanzenstraat 1-1

Amsterdam, Jan Hanzenstraat 1-1

Jan Hanzenstraat 1-1
1053 SJ Amsterdam, Noord-Holland.

Verkocht Verkocht  € 235.000,- K.K.

Karakteristiek appartement van circa 58 m², gelegen in het bruisende Oud-West op steenworpafstand van de 'Foodhallen' en loopafstand van centrum Amterdam. Het appartement is verhuurd aan een particulier.

Het geheel is in 2016 volledig gerenoveerd en verkeert ten aanzien van hoofdconstructie in goede staat van onderhoud. Bij de renovatie is tevens de fundering vernieuwd. Het object participeert in een actieve en gezonde VvE met drie appartementsrechten. Het geheel is voorzien van een nette laminaat vloer, gestuukte plafonds, gedeeltelijk behang en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie die eigendom is en eveneens is vervangen in 2016.
Het appartement beschikt over een woonkamer aan de voorzijde met open keuken, centrale hal met inbouwkast en separaat toilet en een slaapkamer aan de achterzijde met balkon en toegang tot de badkamer die is voorzien van een nette tegelvloer, douche en wastafel.

Het object kent een uitstekende ligging op steenworp afstand van de Foodhallen en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Op slechts één kilometer bevindt zich het Vondelpark en op respectievelijk twee kilometer het bruisende stadscentrum. Op loopafstand bevinden zich diverse bus-en tramhaltes. Met de auto is het object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A5 en A10. In de straat is betaald parkeren mogelijk.

Appartement met uitstekende mogelijkheid tot uitponding in de toekomst!

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 3 september 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 58 m2

Bron: BagViewer

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Amsterdam, sectie Q, 8108-A3.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1905
Bereikbaarheid Zeer goed, midden in Oud-West op loopafstand van het centrum, nabij bus en tramhaltes en op geringe afstand van de A5 en A10.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 juli 2005
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 500,- per maand / € 6.000,- per jaar.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 830

Investeringsprofiel

 

Huursom Huursom op aanvraag
Koopsom € 235.000,- K.K.
Factor Factor op aanvraag

Overig

 
Aanvullende informatie

Servicecontracten:
Er zijn geen over te nemen servicecontracten.

Vereniging van eigenaren:
Er is een actieve en gezonde VvE aanwezig, genaamd 'Vereniging van eigenaars ondersplitsing Hanzenstraat 1-1, 1-2, 1-3 en 1-4' te Amsterdam.  Hoofdappartementsrecht A2 is opgesplitst middels een ondersplitsing naar drie appartementsrechten, te weten A3, A4 en A5. Het betreffende appartementsrecht bevat 25/100e onverdeeld aandeel in de gemeenschap van de ondersplitsing. Binnen de VvE inclusief de begane grond participeert het appartement met 2/11e onverdeeld aandeel binnen de VvE. Er is een maandelijkse bijdrage van € 34,85, hetgeen neerkomt op € 418,20 per jaar.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: Gemeente Amsterdam
Inwoners: ca. 855.000
Oppervlakte: ca. 219.32 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Jan Hanzenstraat 1-1, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.