Hazerswoude-dorp, Frankrijklaan 6a

Hazerswoude-dorp, Frankrijklaan 6a

Frankrijklaan 6a
2391 PX Hazerswoude-dorp, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 945.000,- K.K.

In 2008 gerealiseerd solide kantoorgebouw van circa 1.024 m² VVO, gelegen op een perceel met een drietal vergelijkbare kantoorgebouwen op bedrijventerrein 'International Trade Centre' te Hazerswoude-Dorp. Het object is momenteel beschikbaar voor verhuur. Bij verkoop wordt een huurgarantie van 5 jaar afgegeven over de aankoopsom. 

Het object verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en beschikt over vier bouwlagen. Het geheel is voorzien van grotendeels kunststof kozijnen en deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning met climate control en grote raampartijen met veel lichtinval. Er is een liftinstallatie aanwezig.
De hal-/entrée met balie is voorzien van een betegelde vloer en de overige ruimten zijn voorzien van tapijt met uitzondering van één kamer op de derde etage die is voorzien van een linoleum vloer. De etages beschikken nagenoeg over een vergelijkbare indeling met op elke etage een pantry met keukenblok, gescheiden toiletgroepen en een centrale opslagruimte. Het object is voorzien van een diversiteit aan  brandveiligheidsvoorzieningen en op de begane grond is een AED aanwezig. Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen aanwezig.

Het bestemmingsplan luidt: International Trade Centre (ITC), onherroepelijk vastgesteld d.d. 27-09-2012, met als enkelbestemming ''Bedrijf'''. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven zoals genoemd onder de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede:
a. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor (k)' tevens een zelfstandig kantoor;
b. voor de daarbij behorende erven en tuinen, (achter)paden, verkeers- en groenvoorzieningen en water, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen.

Het International Trade Centre is gelegen aan de provinciale weg N455 en op korte afstand van goede uitvalswegen, N11 en A12 die zorgen voor uitstekende verbindingen met Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Per openbaar vervoer is het terrein uitstekend te bereiken dankzij de bushalte die zich bevindt nabij de entree van het bedrijventerrein. NS-station Boskoop ligt op slechts acht minuten fietsafstand van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein ligt tussen de steden Gouda, Zoetermeer, Leiden en Alphen aan den Rijn. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kantoorpand
Laatste wijziging maandag 29 juni 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 284 m2
Vloeroppervlakte 1.024 m2

Begane grond: circa 268.5 m²
Eerste etage: circa 257.4 m²
Tweede etage: circa 257.4 m²
Derde etage: circa 240.6 m²
Totaal: circa 1.024 m² VVO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1636 met aandeel in mandelig perceel Hazerswoude, sectie D, nummer 1647.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 2008
Bereikbaarheid Goed, op loopafstand van een bushalte en op acht fiets minuten van NS-station Boskoop alsmede nabij diverse uitvalswegen richting de A4, A12 en A20.
Energielabel A

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Het object is beschikbaar voor verhuur. Bij verkoop wordt een huurgarantie afgegeven van 5% over de aankoopprijs met een looptijd van 5 jaar. 


Investeringsprofiel

 

Huursom Huurgarantie van 5 jaar van 5% over aankoopprijs
Koopsom € 945.000,- K.K.

Overig

 
Aanvullende informatie

Kadastrale gegevens:
I. Gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1636, groot 2a en 84 ca, tezamen met 142/867e onverdeeld aandeel in het als mandelige zaak bestemde perceel grond Gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1647, groot 20a en 84 ca.
II. Zeven parkeerplaatsen, kadastraal bekend gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1639, groot 83 a, tezamen met voormeld onverdeeld aandeel in het als mandelige zaak bestemde perceel grond.
III. Acht parkeerplaatsen, kadastraal bekend gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1637, groot 95 ca, tezamen met voormeld onverdeeld aandeel in het als mandelige zaak bestemde perceel grond.
IV. Negen parkeerplaatsen, kadastraal bekend gemeente Hazerswoude, sectie D, nummer 1638, groot 1 a en 5 ca, tezamen met voormeld onverdeeld aandeel in het als mandelige zaak bestemde perceel grond.

Algemeen
Gemeente Alphen aan den Rijn
Internet: Gemeente Alphen aan den Rijn
Inwoners: ca. 110.000
Oppervlakte: ca. 132.5 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Ronald Nuijt
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Hazerswoude-dorp

Frankrijklaan 6a, Hazerswoude-dorp
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.