Beleggingspanden.nl
Rotterdam, Adamshofstraat 166

Rotterdam, Adamshofstraat 166

Adamshofstraat 166
3061 ZK Rotterdam, Zuid-Holland.

Te koop Te koop  € 545.000,- k.k.

Authentieke tussenwoning van circa 130 m² BVO gelegen in de prachtige wijk Kralingen te Rotterdam. Op zes minuten fietsafstand van de Erasmus Universiteit en om de hoek van de Lusthofstraat met de diverse winkelvoorzieningen (waaronder Kruidvat, Albert Heijn en HEMA). 

Op 11 mei 2020 heeft de gemeente Rotterdam een kamerverhuurvergunning afgegeven ten behoeve van de verhuur aan vijf personen. De benodigde melding brandveilig gebruik is per 20 mei 2020 ingediend.

Een toplocatie voor de verhuur aan studenten / young professionals. Er is sprake van vrij pakeren aan de voorzijde van het object. 

Het object verkeert in een degelijke staat van onderhoud, heeft veel lichtinval door de raampartijen en is volledig voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels een cv-combiketel (merk: Remeha) en de meterkast is voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. 

Op de begane is één kamer gelegen aan de voorzijde en de andere vier kamers zijn verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Tevens is er sprake van een gezamenlijke woonkamer met open keuken aan de achterzijde van het object. De keuken is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, koel-/vriescombinatie, inbouwoven en een afzuigkap. De huurders kunnen daarnaast genieten van een lounge / patio aan de achterzijde (die zich goed leent voor een BBQ tijdens de zomermaanden). Op de tweede verdieping is een zonneterras van circa 5,2 m² gelegen. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 5 augustus 2020

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 67 m2
Vloeroppervlakte 130 m2

Circa 130 m² BVO
Circa 120 m² gebruikersoppervlak wonen. 

Begane grond:
Entree/hal: circa 5,35 m²
Kamer 1: circa 16 m²
Toilet: circa 0,71 m²
Woonkamer: circa 17 m²
Keuken: circa 2,5 m²

1e verdieping:
Overloop: circa 2,7 m²
Kamer 2: circa 18,7 m²
Badkamer: circa 2,9 m²
Kamer 3: circa 20 m²

2e verdieping:
Kamer 4: circa 18 m²
Overloop: circa 2,8 m²
Kamer 5: circa 10,5 m² (balkon: circa 5,2 m²)
CV-/stookruimte: circa 2,8 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Kralingen, sectie F, nummer 2466
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1912
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huurgegevens

Thans vrij van huur. Kan indien gewenst in verhuurde staat worden opgeleverd. 

Geprognosticeerde kale huurprijs: € 3.050,- per maand / € 36.600,- per jaar

Huurders Internationale studenten & young professionals

Investeringsprofiel

 

Huursom € 36.600,00 geprognosticeerde kale huur per jaar
Koopsom € 545.000,- k.k.
Factor 14,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: https://www.rotterdam.nl/
Inwoners: 638.172
Oppervlakte: ca. 325,8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Foto's

Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166

Plattegronden

Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166 Rotterdam, Adamshofstraat 166

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Adamshofstraat 166, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.