Apeldoorn, Molenstraat-Centrum 4

Apeldoorn, Molenstraat-Centrum 4

Molenstraat-Centrum 4
7311 NE Apeldoorn, Gelderland.

Verkocht Verkocht  € 169.000,- K.K.

Royaal driekamerappartement van circa 68 m², gelegen op de begane grond van een net appartementencomplex in het centrum van Apeldoorn. Het appartement is verhuurd aan een stel. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en participeert in een gezonde en actieve VvE. Het complex is voorzien van een beveiligde met intercomsysteem en camera. Het geheel is voorzien van een nette tegelvloer met uitzondering van de twee slaapkamers die voorzien zijn van een laminaatvloer. Het object is voorzien van een nette en moderne keuken met diverse inbouwapparatuur en een badkamer voorzien van wastafel en douchecabine. Er is een separaat toilet aanwezig. Het geheel is voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing. Verwarming van het object geschiedt middels een Vaillant cv-installatie die in 2019 is vervangen. Aan de achterzijde is een kleine buitenruimte aanwezig die grenst aan een mandelige achteringang.

Het object is zeer gunstig gelegen in het cenrum van Apeldoorn met op loopafstand zowel de winkelkern alsmede het NS-station. Op loopafstand is tevens het Amaliapark en het Park Haven Centrum. Het winkelcentrum van Apeldoorn biedt een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Middels diverse uitvalswegen zijn de A1 en A50 binnen enkele minuten te bereiken. Diverse andere grote steden als Deventer, Arnhem, Zutphen en Amersfoort liggen op acceptabele autoafstand. 

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / appartement
Laatste wijziging dinsdag 27 augustus 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 68 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Apeldoorn, sectie AA, nummer 2005-A3.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1983
Bereikbaarheid Zeer goed, in het kernwinkelcentrum van Apeldoorn, op loopafstand van bushalte en het NS-station en nabij diverse uitvalswegen richting de A1 en A50.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 oktober 2016
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 908,50 per maand / € 10.902,- per jaar.

Kale huur: € 823,50 per maand / € 9.882,- per jaar.
Servicekosten: € 85, per maand / € 1.020,- per jaar.
Ten behoeve van bijdrage VvE, stoffering & apparatuur.

Huurder is zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen

Huurders Particulier
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 880
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 10.902,00 per jaar
Koopsom € 169.000,- K.K.
Factor 15,5

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het object participeert in een actieve en gezonde VvE, genaamd 'Vereniging van Eigenaars Appartementsrechten Molenstraat/Stationstraat' en maakt 1/16e deel uit in de gemeenschap. De maandelijkse bijdrage is € 85,- per maand, hetgeen neerkomt op € 1.020,- per jaar.

Algemeen:
Gemeente Apeldoorn
Internet: Gemeente Apeldoorn
Inwoners: ca. 158.000
Oppervlakte: ca. 341 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Apeldoorn

Molenstraat-Centrum 4, Apeldoorn
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.