Maastricht, Frans van de Laarstraat 2

Maastricht, Frans van de Laarstraat 2

Frans van de Laarstraat 2
6217 NJ Maastricht, Limburg.

Verkocht Verkocht  € 345.000,- k.k.

Kamerverhuurpand van circa 140 m² met vier kamers gelegen in de noordwestelijke woonwijk Caberg te Maastricht. Er is een omgevingsvergunning voor kamerverhuur aanwezig. 

Het pand is geheel onderkelderd en bestaat verder uit een carport, garage, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, een badkamer met toilet en vier slaapkamers. De achtertuin is ongeveer 50 meter diep. Het object is voorzien van centrale verwarming (HR combi cv-ketel). 

De verwarmde garage van circa 34 m² oppervlak is bereikbaar via de gedeelde oprit met de buren. De woonkamer met allesbrander (kachel) is circa 11,5 m² en voorzien van een plankenvloer. Het eetkamergedeelte is circa 19 m². De keuken (circa 8,46 m²) is voorzien van een terrazzoblad, vaatwasser, vriezer, koelkast, 5-pits gaskookplat en afzuigkap. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (circa 16 m² en circa 20 m²) gesitueerd, waarvan laatstgenoemde met een ruim balkon. Daarnaast is op de eerste verdieping een badkamer met ligbad/douche, tweede toilet, wastafel en handdoekradiator gesitueerd. De tweede verdieping bestaat uit één slaapkamer van circa 29 m² met eigen douche en wasbak. 

Het object is op ongeveer acht minuten fietsafstand gelegen van het centrum van Maastricht. In de nabije omgeving zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd, waaronder de supermarkt PLUS. Daarnaast is Winkelcentrum Brusselse Poort binnen drie fietsminuten te bereiken. Zuyd Hogeschool is op ongeveer 270 meter gelegen van de woning en Hogeschool E3 en ROC Leeuwenborgh Maastricht op circa drie kilometer.

Het object is zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op grofweg 130 meter gelegen. Daarbij is het mogelijk om in de omliggende straten gratis te parkeren. De N278 (Maastricht - Vaals) is op 1,1 km afstand gelegen en heeft een verbinding met de tunnel A2 (Kruist Maastricht), welke binnen 13 autominuten te bereiken is.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging woensdag 23 oktober 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 580 m2
Vloeroppervlakte 140 m2

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Maastricht, sectie L, nummer 2436
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1954
Bereikbaarheid Zeer goed. Gelegen op loopafstand van De Markt en Het Vrijthof en nabij diverse uitvalswegen richting de A2 en het CS.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens
RuimteBruto huur p/mBruto huur p/j
Kamer 1€ 450,00€ 5.400,00
Kamer 2€ 460,00€ 5.520,00
Kamer 3 *€ 550,50€ 6.606,00
Kamer 4€ 565,00€ 6.786,00
Totaal€ 2.025,50€ 24.306,00

* gemeubileerde verhuur.
 

Kosten per jaar: 
Gas, water en elektra: ca. € 3.300,-   
Internet: ca. € 648,-   
Totaal: € 3.948,- 

Totale huuropbrengst na aftrek kosten: € 20.358,- per jaar 

Huurders Studenten

Investeringsprofiel

 

Huursom € 20.358,00 per jaar
Koopsom € 345.000,- k.k.
Factor 16,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Maastricht
Internet: http://www.maastricht.nl
Inwoners: circa 122.500
Oppervlakte: 60,03 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Tobias de Graaf
Laan der Hesperiden 68
1076 DX AMSTERDAM
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Maastricht

Frans van de Laarstraat 2, Maastricht
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.