Beleggingspanden.nl
Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 85-1 & Vrolikstraat 116B

Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 85-1 & Vrolikstraat 116B

Ferdinand Bolstraat 85-1 & Vrolikstraat 116B
1072 LC Amsterdam, Noord-Holland.

Optie Optie  € 1.010.000,- K.K.

Appartement van circa 79 m² GBO en een appartement van circa 75 m² GBO, respectievelijk gelegen in de hippe wijken 'Oude Pijp' en de 'Oosterparkbuurt' te Amsterdam. Het appartement in de Oude Pijp beschikt over een omzettingsvergunning voor de verhuur van vier onzelfstandige woonruimte en wordt thans verhuurd aan vier studenten. Het appartement in de Oosterparkbuurt wordt verhuurd aan een duurzaam gemeenschappelijk huishouden (DGA) bestaande uit vier studenten. Ook hier is een omzettingsvergunning voor de verhuur van vier onzelfstandige woonruimte aanwezig.

Ferdinand Bolstraat 85-1:
Het appartement is volledig eigendom en verkeert in redelijke tot goede staat van onderhoud. Het appartement is voorzien van een laminaat vloer, stuukwerk en houten kozijnen met enkele beglazing. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, eenvoudige keuken en badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel uit 2010.

Het object is gelegen in de zeer gewilde wijk 'Oude Pijp' met een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. De Albert Cuypmarkt is op loopafstand gelegen, evenals het Sarphatipark en het Rijksmuseum. Het centrum van de stad is binnen een paar minuten fietsen te bereiken. De metro stopt voor de deur evenals diverse bussen. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels uitvalswegen vanaf de A10.

Vrolikstraat 116B:
Het appartement is gelegen op erfpacht (afgekocht tot 2056) en verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het appartement is voorzien van een nette laminaat vloer, gestuukte wanden en plafonds en deels kunststof en deels houten kozijnen met deels enkel en deels dubbele beglazing. Het geheel bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, net keukenblok en vernieuwde badkamer voorzien van douchte, toilet en wastafel. Verwarming geschiedt middels een cv-ketel uit 2018.

Het object is gelegen in de Oosterparkbuurt naast het gelijknamige Oosterpark. De directe omgeving barst van de landelijke winkelformules, lokale retailers en horecagelegenheden. Op slechts acht minuten fietsen is Amsterdam centrum te bereiken. In de straat zijn diverse bus en metrohaltes gelegen. Met de auto is het object goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A10.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging dinsdag 30 juli 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 154 m2

Ferdinand Bolstraat 85-1: circa 79.1 m² GBO
Vrolijsktraat 116B: circa 74.8 m² GBO

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Energielabel C & D

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 1 mei 2017
Termijn: 1 jaar
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 2.400,- per maand / € 28.800,- per jaar.

Het betreft hier één huurovereenkomst voor vier onzelfstandige woonruimte met benodigde omzettingsvegunning. Huurders dragen zelf zorg voor de nutsvoorzieningen.

Ingangsdatum: 1 juli 2018
Opzegtermijn: 2 maanden
Momenteel lopende tot: onbepaalde tijd
Huurprijs: € 2.300,- per maand / € 27.600,- per jaar.

Het betreft hier een duurzaam gemeenschappelijk huishouden met vier ondergetekenden op één contract. De huurders dragen zelf zorg voor de nutsvoorzieningen.

Totale jaarhuur: € 56.400,- per jaar.

Huurders Studenten
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 9.000

Investeringsprofiel

 

Huursom € 56.400,- per jaar.
Koopsom € 1.010.000,- K.K.
Factor 17,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Kadastrale gegevens:
Ferdinand Bolstraat 85-1: Gemeente Amsterdam, sectie R, nummer 7904-A2.
Vrolikstraat 116B: Gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8230-A55.
                              Gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8230-A136.

Erfpacht:
De appartementsrechten aan de Vrolikstraat 116B betreffen een voortdurend recht van erfpacht. De erfpachtcanon is afgekocht tot 2056.

Vereniging van eigenaren:
Ferdinand Bolstraat 85-1: Het appartementsrecht beschikt over 90/950e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Er is een actieve VvE, genaamd "Vereniging van Eigenaars winkelruimte/woningen Ferdinand Bolstraat/Eerste Jan Steenstraat". De bijdrage is € 150,- per maand / € 1.800,- per jaar.

Vrolikstraat 116B: Het appartementsrecht 8230-A55 beschikt over 70/14.200e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Het appartemenstrecht (berging in de kelder) 8230-A136 bestaat uit 6/14.200e onverdeeld aandeel in de gemeenschap. Er is een actieve VvE, genaamd ' Vereniging Van Eigenaars Populierenweg 9-34/Beukenweg 26-28/Vrolikstraat 116a-K Populierenweg 35-58/Beukenweg 33 Beukenweg 31/Vrolikstraat 118a-K Populierenweg 59-86 Te Amsterdam'. De bijdrage is € 110,- per maand / € 1.320,- per jaar.

Algemeen:
Gemeente Amsterdam
Internet: Gemeente Amsterdam
Inwoners: ca. 863.202
Oppervlakte: ca. 219.3 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 85-1 & Vrolikstraat 116B, Amsterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.

Beleggingspand financieren