Assen, W.A. Scholtenstraat 30

Assen, W.A. Scholtenstraat 30

W.A. Scholtenstraat 30
9403 AK Assen, Drenthe.

Verkocht Verkocht  € 689.000,- k.k.

Functioneel bedrijfspand met showroom van 1.530 m² op een mooie zichtlocatie op het Stadsbedrijvenpark te Assen. Het object met verschillende gebruiksmogelijkheden is gelegen op een kavel van 2.225 m². 

Locatie:
Zowel de afslag naar de A28 als het centrum van Assen liggen op vijf minuten rijden. Het pand is gesitueerd in een flauwe bocht en daardoor is het pand van beide aanrijdroutes optimaal zichtbaar. 

Indeling: 
De bedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit twee gekoppelde bedrijfshallen voorzien van een brandafscheidende roldeur, met hierbij een showroom, kantoorrruimte, een pantry en een toilet. De bedrijfshallen zijn allebei goed bereikbaar via de voorzijde of via de zij-ingang waar laden of lossen onder een afdak mogelijk is. Het afdak is inpandig en kan tevens voor opslagruimte (zolder) worden gebruikt. In de achterste bedrijfshal is tevens een toilet met sanitaire voorzieningen aanwezig.

Installaties:
Alle installaties zijn recent vervangen. In het pand is een gescheiden CV installatie aanwezig voor de vloerverwarming en verwarming van de kantoren met showroom. De CV voor de vloerverwarming is weersafhankelijk geregeld waardoor het energieverbruik zuiniger is. Alle verlichting in het pand is voorzien van LED en nieuwe TL armaturen.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Opleveringsniveau
- deels systeemplafond voorzien van LED verlichting;
- afgewerkte scheidingswanden;
- pantry;
- toiletgroep;
- centrale verwarming
- 2 (nieuwe) overheaddeuren;
- alarminstallatie.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Stadsbedrijvenpark" met de bestemming "Bedrijventerrein", functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Assen, telefoonnummer: 14 0592.

Een mooie belegging, met langjarige rust en zekerheid. De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging donderdag 12 december 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.225 m2
Vloeroppervlakte 1.531 m2

Bedrijfshal 1 ca. 740 m² v.v.o.
Bedrijfshal 2 ca. 686 m² v.v.o.
Kantoren ca. 105 m² v.v.o.

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.
 

Kadastraal Gemeente Assen, sectie U nummer 239
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1972
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Het gehele complex is verhuurd aan Moton Lubricants b.v., welk bedrijf aan de achterzijde andere panden in eigendom heeft.

De huurovereenkomst is aangegaan voor een eerste periode van ruim acht jaar, met verlengingen van 10 jaar. De resterende looptijd is 85 maanden. 

Huursom: € 63.000,- excl. btw per jaar

Huurders Moton Lubricants b.v

Investeringsprofiel

 

Huursom € 63.000,00 excl. btw per jaar
Koopsom € 689.000,- k.k.
Factor 10,9

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.45 km²


Contact

 
Aanbieder Algemeen
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

W.A. Scholtenstraat 30, Assen
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.