Beleggingspanden.nl
Assen, Blijdensteinstraat 1-3

Assen, Blijdensteinstraat 1-3

Blijdensteinstraat 1-3
9403 AW ASSEN, Drenthe.

Te koop Te koop  € 695.000,- k.k.

Zeer functioneel bedrijfspand van in totaal ruim 1.500 m² welke recentelijk is verbouwd en gerenoveerd, met woning van ongeveer 120 m². Het bedrijfsgedeelte is op slimme wijze getransformeerd van één grote hal naar 24 compacte en uitstekend verhuurbare units, ontsloten via het centrale, overdekte binnenplein. Het geheel is gesitueerd op een mooie zichtlocatie op het gewilde Stadsbedrijvenpark. Gelegen op kavel van 2.925 m². Een object met veel gebruiksmogelijkheden!

Locatie:
Gelegen vlakbij de ringweg en de Industrieweg, nabij Praxis en Century, de doorgaande route vanaf de snelweg A28 naar het centrum van de stad en daarom goed bereikbaar. Het pand is gesitueerd in een flauwe bocht en daardoor is het pand van beide aanrijdroutes optimaal zichtbaar.

Parkeren:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Huursituatie:
Het gehele complex is verhuurd aan diverse kleine huurders, ruimten van diverse afmetingen, en de woning. Totale huursom is ongeveer € 63.000,- per jaar, exclusief btw. De contracten lopen, geheel in overeenstemming met het karakter van de gebruikers, veelal voor perioden van 12 tot 36 maanden, dan wel voor onbepaalde tijd.

Bestemming:
Het object valt binnen het bestemmingsplan "Stadsbedrijvenpark" met de bestemming "Bedrijventerrein", functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Een kandidaat huurder is er zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Een leuke belegging, met een uitermate gespreid risico. De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Bedrijfspand
Laatste wijziging maandag 22 juli 2019

Pandinformatie

 
Perceeloppervlakte 2.925 m2
Vloeroppervlakte 1.620 m2

Bedrijfsruime: ca. 1.500 m²
Woning: ca. 120 m²

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Assen, sectie U nummer 622, 623, 459 en 460
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1972 (BAG)

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Totale huursom: ca. € 63.000,- per jaar, exclusief btw.

De contracten lopen, geheel in overeenstemming met het karakter van de gebruikers, veelal voor perioden van 12 tot 36 maanden, dan wel voor onbepaalde tijd.


Investeringsprofiel

 

Huursom € 63.000,00 exclusief btw per jaar
Koopsom € 695.000,- k.k.
Factor 11,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Assen
Internet: Gemeente Assen
Inwoners: circa 67.601
Oppervlakte: circa 83.45 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Assen

Blijdensteinstraat 1-3, ASSEN
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.