Rotterdam, Mathenesserdijk 59B-01 en 59B-02

Rotterdam, Mathenesserdijk 59B-01 en 59B-02

Mathenesserdijk 59B-01 en 59B-02
3027 BC Rotterdam, Zuid-Holland.

Verkocht Verkocht  € 375.000,- K.K.

Twee bouwkundig gesplitste appartementen die verdeeld zijn over drie etages van in totaal circa 153 m², gelegen in de opkomende wijk Spangen te Rotterdam. Het object is verhuurd aan een Woongroep, ingeschreven bij de KvK, met vijf masterstudenten. 

Het geheel is gerealiseerd in 1925 en verkeert in een degelijke en goede staat van onderhoud. Het geheel is voorzien van gestuukte wanden en plafonds (met uitzondering keuken en toiletten) en nette laminaatvloeren. De voorzijde van de appartementen is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en de achterzijde van houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de eerste etage bevindt zich een ruime gezamenlijke woonkamer, één grote slaapkamer, een separaat toilet en een nette keuken met toeganag tot het balkon. Op de tweede etage bevinden zich twee zeer ruimte slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een nette keuken met toegang tot het tweede balkon. Op de derde etage bevinden zich twee slaapkamers van gemiddeld formaat en een overloop met keukenblok en doucheruimte en tevens de cv-opstelling die beiden appartementen verwarmd.

Het appartement is gelegen in een levendige wijk van Rotterdam-West met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Op loopafstand bevindt zich een apotheek en Lidl supermarkt en op circa vier minuten fietsafstand bevindt het winkelgebied van Delfshaven zich met een diversiteit aan landelijke winkelformules en lokale horeca en retailers. Het centrum van Schiedam is op circa acht fietsminunten gelegen alsmede het NS-Station en het centrum van Rotterdam op circa tien minuten fietsafstand. Metrostation Marconiplein is op loopafstand gelegen. De Hogeschool Rotterdam is binnen acht minuten fietsen te bereiken. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto is het object goed te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A4, A13 en A20.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Kamerverhuurpand
Laatste wijziging vrijdag 30 augustus 2019

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte 153 m2

Bron: BAG-Viewer & WOZ Taxatierapport

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580.

Kadastraal Gemeente Delfshaven, sectie H, nummer 4835-A2.
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1925
Bereikbaarheid Zeer goed, op loopafstand van metrostation Marconiplein, bushaltes en nabij diverse uivalswegen richting de A4, A13 en A20.

Contractinformatie

 
Huursituatie Volledig verhuurd
Huurgegevens

Ingangsdatum: 16 oktober 2018
Termijn: 1 jaar en een halve maand
Verlenging: onbepaalde tijd
Opzegtermijn: 1 maand
Momenteel lopende tot: 31 oktober 2019
Huurprijs: € 2.600,- per maand / € 31.200,- per jaar.

Huurders zijn zelf contractant voor alle nutsvoorzieningen.

Huurders Woongroep Masterstudenten
Zekerheidsstelling Waarborgsom € 5.000
Indexering (toelichting) Ja, jaarlijks per 1 juli.

Investeringsprofiel

 

Huursom € 31.200,00 per jaar.
Koopsom € 375.000,- K.K.
Factor 12,0

Overig

 
Aanvullende informatie

Vereniging van eigenaren:
Het appartementsrecht participeert in een in 2019 geactiveerde VvE onder professioneel  beheer van 'Kolpa VvE Beheer' en genaamd 'Vereniging van Eigenaars Gebouw Mathenesserdijk 59A-B. Het appartementsrecht beschikt over 1/2e aandeel in de gemeenschap en heeft één van de twee stemmen. De maandelijkse bijdrage bedraagt € 83,-  hetgeen neerkomt op € 996,- per jaar.

Algemeen:
Gemeente Rotterdam
Internet: Gemeente Rotterdam
Inwoners: ca. 623.652
Oppervlakte: ca. 325.8 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
de heer Kevin Peereboom
Laan der Hesperiden 68
1076 DX Amsterdam
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Rotterdam

Mathenesserdijk 59B-01 en 59B-02, Rotterdam
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.